Fajnal for u Kelnu: Vardar na Barselonu!

Poznati parovi polufinala Fajnal fora rukometne Lige šampiona.

Ostali sportovi 08.05.2019 | 08:15
Fajnal for u Kelnu: Vardar na Barselonu!
Rukometaši makedonskog šampiona Vardara igraće protv Barselone u polufinalu završnog turnira Lige šampiona, odlučeno je žrebom u Kelnu. Skopski tim se treći put uzastopno plasirao na Fajnal for, koji će ove godine biti održan 1. i 2. juna u Kelnu.

U drugom polufinalu igraće mađarski Vesprem i poljski Vive Kelce.

Skopski sportski mediji podsećaju da je Vardar pre dve godine, kada je osvojio Ligu šampiona, u polufinalu igrao baš protiv Barselone i da je pobedio odlučujućim pogotkom Luke Cindrića.

Kapiten Vardara Stojanče Stoilov je za klupski sajt rekao da je Barselona možda u maloj prednosti, ali da se njegov tim nikada ne predaje.

"Nama je isto. Na Fajnal foru sve ekipe imaju pođednake šanse da stignu do trofeja. Barselona je možda u maloj prednosti, bili su prvi u našoj grupi. Igrali smo dva puta protiv njih ove sezone i izgubili, ali mi smo Vardar i nikada se ne predajemo, tako će biti i sada", naveo je Stoilov.

Kapiten Barselone Viktor Tomas rekao je da ne potcenjuje Vardar, iako se makedonski klub nalazi u finansijskoj krizi.

"Barselona je dva puta ove sezone pobedila Vardar, ali ti rezultati nisu merilo za turnir u Kelnu", rekao je Tomas, preneli su makedonski mediji.

Rukometašima Vardara, koji su za vikend eliminsali Pik Seged i plasirali se na završni turnir Lige šampiona, nekoliko stotina navijača juče je priredilo euforičan doček u Skoplju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar