Бакајокова верзија сукоба са Гатузом...

Нисам одбио да уђем у игру, само сам поновио Гатузове речи.  "Био сам спреман 200 одсто чак и да је требало да играм пет минута", написао је позајмљени фудбалер Челсија.

Фудбал 07.05.2019 | 15:45
Бакајокова верзија сукоба са Гатузом...
Много буре у Милану направио је Тјемуе Бакајоко. Сан Сиро је дом многих ствари којима није место у фудбалу у последње време, а Бакајоко је против Болоње додао уље на ватру када је мрзовољно отишао да се загрева и зато је избио мањи инцидент са тренером Рином Гатузом.

Многе је ово све подсетило на Кепу Аризабалагу и Мауриција Сарија. Гатузо је своју верзију изнео синоћ о чему смо писали, а потом је на друштвеним мрежама своје гледиште рекао и сам Бакајоко.

Каже да није одбио да уђе у игру, да се загревао поштено и да снимци говоре у његов прилог.

"Неколико седмица нисам причао за медије, одлучио сам ништа да не кажем и да наставим да радим. Али, оно што се вечерас догодило и како се интерпретира ме је натерала да реагујем. Не желим да прихватим да ме сматрају за играча који одбија да уђе на терен када то тренер тражи од њега. И за играча који не поштује клуб и саиграче", написао је Бакајоко.

Потом је све образложио...

"Када сам био на клупи био сам спреман да дам 200 одсто себе чак и да је требало да одиграм пет минута. Када је Лукас па на траву, био сам спреман на могућу измену. Спремио сам се и отишао да се загревам два-три минута. Тражили су ми да се вратим на клупу. Када сам сео на клупу после три минута тренер ми се обратио неочекиваним речима и ја сам само поновио оно што је он рекао. Ништа више. Тако да су ствари јасне - никада нисам одбио да уђем у игру и нисам забушавао код загревања. Мислим да и снимци говоре за себе. Имао сам само једну жељу, да уђем на терен и помогнем саиграчима као што сам и обично радио. И тако ћу радити до краја сезоне. Напред Милан", написао је Бакајоко.

Бакајоко је пре неколико дана закаснио пун сат на тренинг Милана и заказани карантин правдајући то нестанком горива, пре тога је правио глупости на терену после тријумфа над Лацијем. Сада је опет довео Гатуза до лудила.

Имате обе верзије приче, па процените...



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар