Bakajokova verzija sukoba sa Gatuzom...

Nisam odbio da uđem u igru, samo sam ponovio Gatuzove reči.  "Bio sam spreman 200 odsto čak i da je trebalo da igram pet minuta", napisao je pozajmljeni fudbaler Čelsija.

Fudbal 07.05.2019 | 15:45
Bakajokova verzija sukoba sa Gatuzom...
Mnogo bure u Milanu napravio je Tjemue Bakajoko. San Siro je dom mnogih stvari kojima nije mesto u fudbalu u poslednje vreme, a Bakajoko je protiv Bolonje dodao ulje na vatru kada je mrzovoljno otišao da se zagreva i zato je izbio manji incident sa trenerom Rinom Gatuzom.

Mnoge je ovo sve podsetilo na Kepu Arizabalagu i Mauricija Sarija. Gatuzo je svoju verziju izneo sinoć o čemu smo pisali, a potom je na društvenim mrežama svoje gledište rekao i sam Bakajoko.

Kaže da nije odbio da uđe u igru, da se zagrevao pošteno i da snimci govore u njegov prilog.

"Nekoliko sedmica nisam pričao za medije, odlučio sam ništa da ne kažem i da nastavim da radim. Ali, ono što se večeras dogodilo i kako se interpretira me je naterala da reagujem. Ne želim da prihvatim da me smatraju za igrača koji odbija da uđe na teren kada to trener traži od njega. I za igrača koji ne poštuje klub i saigrače", napisao je Bakajoko.

Potom je sve obrazložio...

"Kada sam bio na klupi bio sam spreman da dam 200 odsto sebe čak i da je trebalo da odigram pet minuta. Kada je Lukas pa na travu, bio sam spreman na moguću izmenu. Spremio sam se i otišao da se zagrevam dva-tri minuta. Tražili su mi da se vratim na klupu. Kada sam seo na klupu posle tri minuta trener mi se obratio neočekivanim rečima i ja sam samo ponovio ono što je on rekao. Ništa više. Tako da su stvari jasne - nikada nisam odbio da uđem u igru i nisam zabušavao kod zagrevanja. Mislim da i snimci govore za sebe. Imao sam samo jednu želju, da uđem na teren i pomognem saigračima kao što sam i obično radio. I tako ću raditi do kraja sezone. Napred Milan", napisao je Bakajoko.

Bakajoko je pre nekoliko dana zakasnio pun sat na trening Milana i zakazani karantin pravdajući to nestankom goriva, pre toga je pravio gluposti na terenu posle trijumfa nad Lacijem. Sada je opet doveo Gatuza do ludila.

Imate obe verzije priče, pa procenite...



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar