Bakajokova verzija sukoba sa Gatuzom...

Nisam odbio da uđem u igru, samo sam ponovio Gatuzove reči.  "Bio sam spreman 200 odsto čak i da je trebalo da igram pet minuta", napisao je pozajmljeni fudbaler Čelsija.

Fudbal 07.05.2019 | 15:45
Bakajokova verzija sukoba sa Gatuzom...
Mnogo bure u Milanu napravio je Tjemue Bakajoko. San Siro je dom mnogih stvari kojima nije mesto u fudbalu u poslednje vreme, a Bakajoko je protiv Bolonje dodao ulje na vatru kada je mrzovoljno otišao da se zagreva i zato je izbio manji incident sa trenerom Rinom Gatuzom.

Mnoge je ovo sve podsetilo na Kepu Arizabalagu i Mauricija Sarija. Gatuzo je svoju verziju izneo sinoć o čemu smo pisali, a potom je na društvenim mrežama svoje gledište rekao i sam Bakajoko.

Kaže da nije odbio da uđe u igru, da se zagrevao pošteno i da snimci govore u njegov prilog.

"Nekoliko sedmica nisam pričao za medije, odlučio sam ništa da ne kažem i da nastavim da radim. Ali, ono što se večeras dogodilo i kako se interpretira me je naterala da reagujem. Ne želim da prihvatim da me smatraju za igrača koji odbija da uđe na teren kada to trener traži od njega. I za igrača koji ne poštuje klub i saigrače", napisao je Bakajoko.

Potom je sve obrazložio...

"Kada sam bio na klupi bio sam spreman da dam 200 odsto sebe čak i da je trebalo da odigram pet minuta. Kada je Lukas pa na travu, bio sam spreman na moguću izmenu. Spremio sam se i otišao da se zagrevam dva-tri minuta. Tražili su mi da se vratim na klupu. Kada sam seo na klupu posle tri minuta trener mi se obratio neočekivanim rečima i ja sam samo ponovio ono što je on rekao. Ništa više. Tako da su stvari jasne - nikada nisam odbio da uđem u igru i nisam zabušavao kod zagrevanja. Mislim da i snimci govore za sebe. Imao sam samo jednu želju, da uđem na teren i pomognem saigračima kao što sam i obično radio. I tako ću raditi do kraja sezone. Napred Milan", napisao je Bakajoko.

Bakajoko je pre nekoliko dana zakasnio pun sat na trening Milana i zakazani karantin pravdajući to nestankom goriva, pre toga je pravio gluposti na terenu posle trijumfa nad Lacijem. Sada je opet doveo Gatuza do ludila.

Imate obe verzije priče, pa procenite...Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar