Помириле се Лепа Брена и Весна Змијанац?

Две највеће фолк звезде бивше Југославије Лепа Брена и Весна Змијанац помириле су се након што су се прекинуле сваки однос пре неколико година.

Забава 06.05.2019 | 12:36
Помириле се Лепа Брена и Весна Змијанац?
Како наводе, Весна Змијанац се након дужег времена појавила у једној емисији “Гранд” телевизије што је означило помирење између ње и Лепе Брене.

Како се даље истиче, Брена се на Весну наљутила пре три године када је Весна отишла у “Фарму”, а њу и Сашу испалила за учешће у шоу програму “Никад није касно”.

– Весна и Брена биле су у своје време две највеће звезде, али често су се боцкале и препуцавале преко медија. Весна је озбиљно замерила Брени то што јој није честитала рођење унуке Рее, али уз посредовање Саше Попоовића некако је прешла преко тога и пристала да уђе у жири емисије “Никад није касно”. Све је било одлично док Весна без икакве најаве није отишла на “Фарму” и оставила их у чуду, иако су имали прецизан уговор. Брена и Саша били су затечени, а овакав потез су најмање очекивали од професионалца Весниног калибра и тада су је прецртали – наводи извор горепоменутог магазина.

Да је Брена заиста Весни замерила на овом њеном гесту говори и њена изјава за медије коју је тим поводом дала док је Весна боравила у “Фарми”.

– Она је код нас била и госпођа, и дама, и краљица, а шта је тамо, нека она размисли сама. За мене су ријалити програми медијски ужас. Не знам како наш закон још дозвољава да се приказује агресивност у тим програмима. То је такво деградирање човека у сваком смислу – рекла је тада Брена.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Никифоровиц

06.05.2019 16:09

А и то ме заболе,две бабе се помириле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас си никифоровиц

07.05.2019 08:33

ок сто те не занима јесу ли се помириле или нису,не занима ни мене,а сто бабе?????бицес И ти деда једног дан,и хвала БОГУ И ДА БУДЕС.....не би ваљало да не остарис…….не разумијем терор младости који је на сцени данас…..да видим оног коме су године стале.....ста има везе сто су бабе,супер су јесу….не дај бозе најгоре кад цовјек умре и не дозиви да је баба или деда