Pomirile se Lepa Brena i Vesna Zmijanac?

Dve najveće folk zvezde bivše Jugoslavije Lepa Brena i Vesna Zmijanac pomirile su se nakon što su se prekinule svaki odnos pre nekoliko godina.

Zabava 06.05.2019 | 12:36
Pomirile se Lepa Brena i Vesna Zmijanac?
Kako navode, Vesna Zmijanac se nakon dužeg vremena pojavila u jednoj emisiji “Grand” televizije što je označilo pomirenje između nje i Lepe Brene.

Kako se dalje ističe, Brena se na Vesnu naljutila pre tri godine kada je Vesna otišla u “Farmu”, a nju i Sašu ispalila za učešće u šou programu “Nikad nije kasno”.

– Vesna i Brena bile su u svoje vreme dve najveće zvezde, ali često su se bockale i prepucavale preko medija. Vesna je ozbiljno zamerila Breni to što joj nije čestitala rođenje unuke Ree, ali uz posredovanje Saše Popoovića nekako je prešla preko toga i pristala da uđe u žiri emisije “Nikad nije kasno”. Sve je bilo odlično dok Vesna bez ikakve najave nije otišla na “Farmu” i ostavila ih u čudu, iako su imali precizan ugovor. Brena i Saša bili su zatečeni, a ovakav potez su najmanje očekivali od profesionalca Vesninog kalibra i tada su je precrtali – navodi izvor gorepomenutog magazina.

Da je Brena zaista Vesni zamerila na ovom njenom gestu govori i njena izjava za medije koju je tim povodom dala dok je Vesna boravila u “Farmi”.

– Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu – rekla je tada Brena.

Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nikiforovic

06.05.2019 16:09

A i to me zabole,dve babe se pomirile.

ODGOVORITE
Name

bas si nikiforovic

07.05.2019 08:33

ok sto te ne zanima jesu li se pomirile ili nisu,ne zanima ni mene,a sto babe?????bices I ti deda jednog dan,i hvala BOGU I DA BUDES.....ne bi valjalo da ne ostaris…….ne razumijem teror mladosti koji je na sceni danas…..da vidim onog kome su godine stale.....sta ima veze sto su babe,super su jesu….ne daj boze najgore kad covjek umre i ne dozivi da je baba ili deda