Познати други пут пред матичарем

Свадба вијека, како су неки назвали вјенчање генералног директора РТРС Драшка Милиновића и директорице ПР службе компаније "М:тел" Жељке Драгичевић, организована је 1. маја у бањалучком ресторану “Стара Ада”.

Република Српска 03.05.2019 | 15:10
Познати други пут пред матичарем
На свадбеном весељу се окупио политички врх Републике Српске – предсједница РС Жељка Цвијановић, бивши министар финансија Зоран Тегелтија, предсједник ВСТС Милан Тегелтија, бивши савјетник Милорада Додика Арие Ливне и многи други.

Међу званицама је било и доста људи са естраде: пјевачица Александра Радовић, глумац Ненад Окановић, а госте су забављали Мирослав Илић и Ана Бекута, уз оркестар Александра Софронијевића. 

На свадбено весеље дошле су и бројне колеге брачног пара из Радио-телевизије РС и компаније "М:тел".



Жељка (дјевојачко Поповић) била је претходно удата за Петра Драгичевића, сина бањалучког бизнисмена Арана Драгичевића. Милиновић је такође био ожењен и ово му је други брак. 

Жељка Драгичевић је на РТРС дошла 1998. године и дуго година била препознатљиво лице Дневника, а потом и ауторске емисије “Очи у очи” у којој је тадашњи премијер Милорад Додик био чест гост. Потом је кратко радила у кабинету Милорада Додика у његовом првом мандату предсједника РС, а затим у кабинету тадашњег премијера Александра Џомбића.

Једно вријеме је радила у служби промоције програма на РТРС, а тренутно је запослена у компанији М:тел. 

Драшко Милиновић је такође био тв лице РТРС, одакле је 2006. године отишао у кабинет тадашњег предсједника РС Милана Јелића. У кабинету предсједника РС је остао и у мандату Рајка Кузмановића, а потом је постављен за шефа кабинета тадашње премијерке Жељке Цвијановић. 

У марту 2014. године именован је за вршиоца дужности генералног директора Радио-телевизије РС. Ових дана му истиче петогодишњи мандат, а шушка се да би могао да буде постављен за министра комуникација и транспорта у новом сазиву Савјета министара БиХ. 

(Истинито)