Милошевић: Зашто да дрхтимо?!

Тренер Партизана замера својим играчима што нису на време дотукли противника.

Фудбал 02.05.2019 | 09:15
Милошевић: Зашто да дрхтимо?!
Саво Милошевић и даље је без ремија као шеф стручног штаба Партизана!

Младост из Лучана је после вођства црно-белих од 2:0 и њихове сигурне игре, успела да у 85. минуту смањи на 2:1 и запрети одношењем бода из Хумске улице.

То се на крају није десило, али Милошевић је у првој изјави после меча истакао да такве ствари не би требало да се дешавају озбиљној екипи.

"У великој мери - да, само није требало да дођемо у ситуацију да дрхтимо до последњег минута", одговорио је на питање "да ли сте задовољни", које му је поставила репортерка ТВ Арена спорт.

"Још нам се дешавају необјашњиве ствари, да у неком тренутку паднемо. После 2:0 смо имали безброј шанси, промашен пенал... Ово нам је за наук, али ипак је најважније за нас да смо освојили три бода и на томе честитам момцима", додао је тренер црно-белих.

Његов колега Ненад Миловановић пожалио се на одсуство двојице искусних централних "везиста",Пејовића и Тумбасевића, без којих Младост није могла да парира средњем реду домаћина.

"На том делу терена нисмо могли ништа да направимо. Нешто смо покушавали по десном боку, добили смо непотребно неколико картона и то нам је одузело агресивност... Пред крај утакмице смо дали гол, имали још пар опасних ситуација, али Партизан је заслужено победио", изјавио је Миловановић.

Партизан је сада четврти на табели са 33 бода, једним мање од Чукаричког, док су Лучанци пети са 32.

Црно-бели у следећем колу дочекују Напредак, док Младост гостује Црвеној звезди и то ће Партизану дати шансу да направи кључну предност у борби за излазак на евросцену.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар