Milošević: Zašto da drhtimo?!

Trener Partizana zamera svojim igračima što nisu na vreme dotukli protivnika.

Fudbal 02.05.2019 | 09:15
Milošević: Zašto da drhtimo?!
Savo Milošević i dalje je bez remija kao šef stručnog štaba Partizana!

Mladost iz Lučana je posle vođstva crno-belih od 2:0 i njihove sigurne igre, uspela da u 85. minutu smanji na 2:1 i zapreti odnošenjem boda iz Humske ulice.

To se na kraju nije desilo, ali Milošević je u prvoj izjavi posle meča istakao da takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju ozbiljnoj ekipi.

"U velikoj meri - da, samo nije trebalo da dođemo u situaciju da drhtimo do poslednjeg minuta", odgovorio je na pitanje "da li ste zadovoljni", koje mu je postavila reporterka TV Arena sport.

"Još nam se dešavaju neobjašnjive stvari, da u nekom trenutku padnemo. Posle 2:0 smo imali bezbroj šansi, promašen penal... Ovo nam je za nauk, ali ipak je najvažnije za nas da smo osvojili tri boda i na tome čestitam momcima", dodao je trener crno-belih.

Njegov kolega Nenad Milovanović požalio se na odsustvo dvojice iskusnih centralnih "vezista",Pejovića i Tumbasevića, bez kojih Mladost nije mogla da parira srednjem redu domaćina.

"Na tom delu terena nismo mogli ništa da napravimo. Nešto smo pokušavali po desnom boku, dobili smo nepotrebno nekoliko kartona i to nam je oduzelo agresivnost... Pred kraj utakmice smo dali gol, imali još par opasnih situacija, ali Partizan je zasluženo pobedio", izjavio je Milovanović.

Partizan je sada četvrti na tabeli sa 33 boda, jednim manje od Čukaričkog, dok su Lučanci peti sa 32.

Crno-beli u sledećem kolu dočekuju Napredak, dok Mladost gostuje Crvenoj zvezdi i to će Partizanu dati šansu da napravi ključnu prednost u borbi za izlazak na evroscenu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar