Видео: Трчао маратон обучен у костим Биг Бена!

Мушкарац из Кента трчао је лондонски маратон "маскиран" у једну од најпознатијих лондонских атракција - Биг Бен. Замало да обори Гинисов рекорд.

Остали спортови 30.04.2019 | 14:15
Видео: Трчао маратон обучен у костим Биг Бена!
Лукас Бејтс није победио на Лондонском маратону. Није био ни близу чак. Али, он је човек о којем се највише прича у вези са овом престижном трком.

Овај 30-годишњи мушкарац из Кента трчао је маратон са све костимом Биг Бена, једне од најпознатијих лондонских атракција.

Тешко да се та идеја може сврстати у нормалне, али имао је велики циљ - да обори Гинисов рекорд у категорији "трчање маратона са костимом неке познате локације/споменика".

Лукас је био близу, али ипак није оборио рекорд. Он је маратон истрчао за три сата и 54 минута, а важећи рекорд је три сата, 34 минута и 34 секунде. Рекорд је поставио Немац Рихард Мијец на маратону у Берлину септембра прошле године, који је трчао костимиран у Холстентор капију града Либека.

Уочи маратона, Бејтс је рекао да му је најбоље маратонско време 2 сата и 59 минута, али када не трчи обучен у огромно звоно. До овога је трчао четири маратона.

"Сада сам желео да урадим нешто необично, нешто лудо и забавно", изјавио је он.

Пред циљем му се догодила комична ситуација (комична за оне који су га гледали, разуме се) - због величине и висине костима није могао да прође кроз циљ, па му је била потребна помоћ организатора трке.



Погледајте још неке смешне костиме:



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар