Кутињу вријеме истекло, "позиција Нејмара" иде Пепеу?!

Лист "Ас" наводи да су на "Камп ноу" стадиону одлучили да преговарају о трансферу Фелипеа Кутиња.

Фудбал 30.04.2019 | 16:30
Кутињу вријеме истекло, "позиција Нејмара" иде Пепеу?!
Никола Пепе донео је одлуку да напусти Лигу 1 овог лета, што је преко менаџера саопштено водећим клубовима у Европи, након чега се и Барселона заинтересовала за 23-годишњег крилног нападача Лила.

Од раније, за стрелца 19 голова уз 12 асистенција ове сезоне у француском првенству, заинтересовани су били Бајерн Минхен и Челсии, наравно уколико у Лозани успе да "обори" или бар одложи забрану лиценцирања нових играча коју је енглеском клубу изрекла ФИФА.

Више од свих за Пепеа је, према писању енглеских медија, заинтересован Ливерпул, који се већ у среду увече у полуфиналу Лиге шампиона састаје управо са Барселоном.

Пепе је у априлској победи Лила над Пари сен Жерменом од 5:1 био најбољи на терену, постигао гол и наместио два.

Лист "Ас" наводи да су на "Камп ноу" стадиону одлучили да преговарају о трансферу Фелипеа Кутиња, Бразилца ког су пре годину и по дана за 145 милиона евра купили управо од Ливерпула, као и да тренер Ернесто Валверде после одбране титуле првака Шпаније размишља о могућности да још "упражњено" Нејмарово место крај леве аут линије понуди асу Лила.

Пепеу би најоштрија конкуренција у Барселони био француски интернационалац Осман Дембеле, који је шест месеци пре Кутиња стигао у Каталонију из Борусије Дортмунд за 125 милиона евра.

И Дембеле, две године млађи од Пепеа, поникао је у Лиги 1 али у школи Рена, новог освајача Купа.

"Ако веома добра понуда буде стигла за Пепеа, мораћемо да га продамо", рекао је надалеко хваљени спортски директор Лила, Луис Кампос.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар