Kutinju vrijeme isteklo, "pozicija Nejmara" ide Pepeu?!

List "As" navodi da su na "Kamp nou" stadionu odlučili da pregovaraju o transferu Felipea Kutinja.

Fudbal 30.04.2019 | 16:30
Kutinju vrijeme isteklo, "pozicija Nejmara" ide Pepeu?!
Nikola Pepe doneo je odluku da napusti Ligu 1 ovog leta, što je preko menadžera saopšteno vodećim klubovima u Evropi, nakon čega se i Barselona zainteresovala za 23-godišnjeg krilnog napadača Lila.

Od ranije, za strelca 19 golova uz 12 asistencija ove sezone u francuskom prvenstvu, zainteresovani su bili Bajern Minhen i Čelsii, naravno ukoliko u Lozani uspe da "obori" ili bar odloži zabranu licenciranja novih igrača koju je engleskom klubu izrekla FIFA.

Više od svih za Pepea je, prema pisanju engleskih medija, zainteresovan Liverpul, koji se već u sredu uveče u polufinalu Lige šampiona sastaje upravo sa Barselonom.

Pepe je u aprilskoj pobedi Lila nad Pari sen Žermenom od 5:1 bio najbolji na terenu, postigao gol i namestio dva.

List "As" navodi da su na "Kamp nou" stadionu odlučili da pregovaraju o transferu Felipea Kutinja, Brazilca kog su pre godinu i po dana za 145 miliona evra kupili upravo od Liverpula, kao i da trener Ernesto Valverde posle odbrane titule prvaka Španije razmišlja o mogućnosti da još "upražnjeno" Nejmarovo mesto kraj leve aut linije ponudi asu Lila.

Pepeu bi najoštrija konkurencija u Barseloni bio francuski internacionalac Osman Dembele, koji je šest meseci pre Kutinja stigao u Kataloniju iz Borusije Dortmund za 125 miliona evra.

I Dembele, dve godine mlađi od Pepea, ponikao je u Ligi 1 ali u školi Rena, novog osvajača Kupa.

"Ako veoma dobra ponuda bude stigla za Pepea, moraćemo da ga prodamo", rekao je nadaleko hvaljeni sportski direktor Lila, Luis Kampos.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar