"Ноле, Федекс и Рафа траже до 1.000.000 долара за турнир!"

Директор турнира у Хертогенбошу Марсел Хунце говорио је о томе са каквим проблемима се суочавају организатори тениских турнира.

Тенис 30.04.2019 | 17:30
"Ноле, Федекс и Рафа траже до 1.000.000 долара за турнир!"
Хунце је рекао да турнири некада немају да испуне захтеве појединих тенисера, који траже велики новац за учествовање на њиховим турнирима.

Директор турнира на травнатој подлози каже да је "то све део игре".

"Играчи некада траже превише, али ми им кажемо да толико једноставно немамо. Некада нас разумеју, некада не. Све је то део игре. Не смемо да заборавимо да неки играчи донесу доста тога турнирима, што се тиче спонзорстава и спонзора", казао је Хунце.

Ипак, простор би се лакше нашао за "велику тројку", уколико би хтели да дођу у Хертогенбош.

"Ако би једног дана Федерер, Надал или Ђоковић зажелели да играју у Хертогенбошу, они обично траже од 800.000 до 1.000.000 долара. Сигурно бисмо их довели, нашли бисмо решење, али све зависи од њих, не од нас“

Хунце је открио један веома леп гест Ђоковића.

"Сећам се да се повукао са турнира јер је се повредио. Позвонио ми је телефон док сам се враћао у хотел, звао ме је Новак. Звао ме је да се извини што се повредио и што не може да наступи, пожелео ми је добар турнир".

Додао је да је Новак урадио оно што многи не би.

"Нема много играча који вас лично назову када се повреде и морају да откажу учешће. Углавном вас назове агент, или агент зове АТП. Приватни позив од играча се не догађа често, а Новак је један од ретких који је то урадио".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар