''Дуле ми је дао све...! Трака код Божића? Мачку о реп...!''

''Звиждуци? Било ми је претешко!'' Кошаркаш Партизана, Вања Маринковић је, за “Вечерње новости“, рекао да му је било претешко да се суочи са звиждуцима навијача “црно-белих“.

Кошарка 30.04.2019 | 17:00
''Дуле ми је дао све...! Трака код Божића? Мачку о реп...!''
Он је истакао да је Србија земља у којој сви прате кошарку и разумеју се више него што је то случај код других.

“Овде су негативне критике и похвале обично у претераноиј мери. Мени је било претешко када су ми звиждали наши навијачи. То је нешто непојмљиво. Једно време уопште нисам волео да играм код куће, док на страни нисам имао никакве непријатности. За играча, поготово младог, недостатак подршке на домаћем терену баш фрустрира“, рекао је Маринковић.

Додао је да је после пет година успео да се навикне.

“Имам људе који ми помажу на психичком плану. Сада се водим тиме да сви навијачи могу да причају шта хоће, ја ћу играти своју игру. Кад ме хвале, у реду, захваљујем, кад ме куде, њихова ствар. Мислим да сваки професионални спортиста треба да има психолога, саветника. Уопште није лако ући у озбиљне воде, поготово у Србији...“, рекао јеМаринковић.

Истакао је и да ће се видети да ли ће иза свега изаћи јачи, додао је и да му је Душко Вујошевић дао све, а о капитенској траци која му је додељена по доласку Петра Божића на место шефа стручног штаба каже да је “тада могла да се окачи мачку о реп“.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар