''Dule mi je dao sve...! Traka kod Božića? Mačku o rep...!''

''Zvižduci? Bilo mi je preteško!'' Košarkaš Partizana, Vanja Marinković je, za “Večernje novosti“, rekao da mu je bilo preteško da se suoči sa zvižducima navijača “crno-belih“.

Košarka 30.04.2019 | 17:00
''Dule mi je dao sve...! Traka kod Božića? Mačku o rep...!''
On je istakao da je Srbija zemlja u kojoj svi prate košarku i razumeju se više nego što je to slučaj kod drugih.

“Ovde su negativne kritike i pohvale obično u preteranoij meri. Meni je bilo preteško kada su mi zviždali naši navijači. To je nešto nepojmljivo. Jedno vreme uopšte nisam voleo da igram kod kuće, dok na strani nisam imao nikakve neprijatnosti. Za igrača, pogotovo mladog, nedostatak podrške na domaćem terenu baš frustrira“, rekao je Marinković.

Dodao je da je posle pet godina uspeo da se navikne.

“Imam ljude koji mi pomažu na psihičkom planu. Sada se vodim time da svi navijači mogu da pričaju šta hoće, ja ću igrati svoju igru. Kad me hvale, u redu, zahvaljujem, kad me kude, njihova stvar. Mislim da svaki profesionalni sportista treba da ima psihologa, savetnika. Uopšte nije lako ući u ozbiljne vode, pogotovo u Srbiji...“, rekao jeMarinković.

Istakao je i da će se videti da li će iza svega izaći jači, dodao je i da mu je Duško Vujošević dao sve, a o kapitenskoj traci koja mu je dodeljena po dolasku Petra Božića na mesto šefa stručnog štaba kaže da je “tada mogla da se okači mačku o rep“.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar