Врло добар почетак сезоне за Борковића!

Борковићу 51 бод са Хунгароринга на отварању сезоне.  Српски аутомобилиста Душан Борковић освојио је 51 бод на првом тркачком викенду на мађарском Хунгарорингу на старту нове сезоне ТЦР Европа.  У обе трке у Мађарској уписао је лепе бодове. . .

Остали спортови 29.04.2019 | 18:00
Врло добар почетак сезоне за Борковића!
Возач НИС Петрол тима у сарадњи са Таргет Цомпетитион тимом у свом аутомобилу Хyундаи и30 Н са бројем 62 у првој трци заузео је пето место, а у другој четврто.

Наредни тркачки викенд заказан је за 26. мај у Немачкој.

Српски аутомобилиста Душан Борковић освојио је 54 бода на првом тркачком викенду на мађарском Хунгарорингу на старту нове сезоне ТЦР Европа.

Возач НИС Петрол тима, у сарадњи са Таргет Цомпетитион тимом, у свом аутомобилу Хyундаи и30 Н са бројем 62 у обе трке одвожене овог викенда завршио је као четвртопласирани, па је тако у укупном пласману тренутно на петој позицији.

То значи да му лидер Жил Магнус бежи само три бода.

"Био је ово добар тркачки викенд уз доста борбе на стази. На обе трке узео сам бодове, а то и јесте мој циљ за цео шампионат. Нисмо променили сетап за другу трку током које је почела киша И то ме је омело, али са великим оптимизмом идем ка новим тркама са жељом да се борим за највиши пласман. После овог викенда боље сам упознао колеге које до сада нисам знао, а и аутомобил који је потпуно нов и разликује се од прошлогодишњег. Доста нових колега је изузетно борбено, али то је оно што ја волим. Убеђен сам да нас чека још узбудљивих издања", рекао је Борковић И искористио прилику да свим верницима који данас славе Ускрс честита најрадоснији празник.

Наредни тркачки викенд заказан је за 26. мај у Немачкој.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар