Vrlo dobar početak sezone za Borkovića!

Borkoviću 51 bod sa Hungaroringa na otvaranju sezone.  Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je 51 bod na prvom trkačkom vikendu na mađarskom Hungaroringu na startu nove sezone TCR Evropa.  U obe trke u Mađarskoj upisao je lepe bodove. . .

  • Sport
  • Ostali sportovi


Vozač NIS Petrol tima u saradnji sa Target Competition timom u svom automobilu Hyundai i30 N sa brojem 62 u prvoj trci zauzeo je peto mesto, a u drugoj četvrto.

Naredni trkački vikend zakazan je za 26. maj u Nemačkoj.

Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je 54 boda na prvom trkačkom vikendu na mađarskom Hungaroringu na startu nove sezone TCR Evropa.

Vozač NIS Petrol tima, u saradnji sa Target Competition timom, u svom automobilu Hyundai i30 N sa brojem 62 u obe trke odvožene ovog vikenda završio je kao četvrtoplasirani, pa je tako u ukupnom plasmanu trenutno na petoj poziciji.

To znači da mu lider Žil Magnus beži samo tri boda.

"Bio je ovo dobar trkački vikend uz dosta borbe na stazi. Na obe trke uzeo sam bodove, a to i jeste moj cilj za ceo šampionat. Nismo promenili setap za drugu trku tokom koje je počela kiša I to me je omelo, ali sa velikim optimizmom idem ka novim trkama sa željom da se borim za najviši plasman. Posle ovog vikenda bolje sam upoznao kolege koje do sada nisam znao, a i automobil koji je potpuno nov i razlikuje se od prošlogodišnjeg. Dosta novih kolega je izuzetno borbeno, ali to je ono što ja volim. Ubeđen sam da nas čeka još uzbudljivih izdanja", rekao je Borković I iskoristio priliku da svim vernicima koji danas slave Uskrs čestita najradosniji praznik.

Naredni trkački vikend zakazan je za 26. maj u Nemačkoj.

Izvor: mondo.rs/B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.