Лукач тврди: Убице имају наручиоце!

Лукачу се омакло: Нехотице открио гдје се крије Крунићев убица, када ће бити ухапшен и на колико ће бити осуђен. . .

Република Српска 26.04.2019 | 07:16
Лукач тврди: Убице имају наручиоце!
– С обзиром на то, кад се сретну са затворским казнама, а овдје треба да буду максималне казне – до 40 година, да ли ће одлучити да кажу да ли је било наруџбе и да ли је неко платио да то ураде. У овом тренутку не можемо да говоримо о наручиоцима убиства, јер без материјалних доказа не можемо оптужити било кога – навео је Лукач.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске има довољно сазнања и материјалних доказа за умијешаност Бенедија Ђукановића и Емилија Балда, те убијеног Жељка Ковачевића у припреми и извршењу самог убиства Славише Крунића –  изјавио је министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач, за политички магазин Печат.

Лукач је истакао да је приликом дојаве о извршеном убиству, МУП Републике Српске, у складу са својим процедурама када се дешавају тежа кривична дјела, подигао своју структуру – од редовне полиције, Јединице за подршку, Специјалне јединице, инспектора и извршена је блокада подручја.

– Особа која се доводи у везу с директним извршењем Бенеди Ђукановић био је у тој блокади и легитимисан је у Дервенти. У том тренутку нисмо знали да је он умијешан у убиство. Још увијек немамо информацију да је прешао границу, али смо у сарадњи са Полицијом Србије и окружењем и вјерујемо да ће у наредном периоду бити ухапшен и процесуиран – навео је Лукач.

Министар је нагласио да се Ђукановић доводи у директну везу с убиством, заједно са Жељком Ковачевићем, који је убијен на лицу мјеста, и трећим који је ухапшен на лицу мјеста Емилиом Балдом, који је предат Тужилаштву.

– И даље радимо на прикупљању материјалних доказа. Пронашли смо двије пушке које су кориштене приликом убиства, и неке друге материјалне доказе, које ће послужити приликом ДНК анализе, и повезивањем са почионицома који ће се касније користити на суду – нагласио је министар унутрашњих послова.

Истакао је да настоје да информације које су битне за истрагу не дају у јавност, јер тиме може да се угрози истрага.

– Што се тиче записника из Тужилаштва, то је питање за њих, али и за адвокате одбране. Што се тиче покушаја алибија Балде кроз извјештај, све његове изјаве су пале у воду. Наши налази и докази кажу сасвим супротно – навео је Лукач.

Додао је да ће се и наредних дана интезивно радити на истрази да би се утврдиле све чињенице које су везане за овај случај, као и да утврде сви која имају било какву повезницу са извршиоцима овог тешког злочина.

– Постоји могућност да су још неке особе учествовале у убиству и радимо на томе интензивно. Видјећемо шта ће истрага показати – навео је Лукач, и додао, да је убиство нападача Ковачевића олакшало истрагу, јер их је његова смрт на лицу мјеста повезала са особама с којима је он имао контакте.

– Самим тим, било нам је лакше да дођемо до самих извршилаца, мада смо и са друге стране, радећи оперативно на терену, дошли до сазнања да су се они појављивали и неколико дана прије тога на подручју Гламочана, вјероватно припремајући терен за извршење кривичног дјела – навео је Лукач.

Истакао је да криминалци који су извршили брутално убиство, нису имали директан мотив да убију Крунића.

– Он им није направио никакву штету, није ни био са њима у контакту. Питање је да ли су се икада и упознали. Свима нама је јасно да се круг не завршава са њима, јер шта је њихов мотив осим новца? Очито да иза овога, бар у овом тренутку, претпостављамо да стоји и неко други ко је могао да има користи од смрти Славише Крунића – навео је Лукач.

Министар унутрашњих послова рекао је да ће се видјети да ли ће се ухапшени одлучити да проговоре.

– С обзиром на то, кад се сретну са затворским казнама, а овдје треба да буду максималне казне – до 40 година, да ли ће одлучити да кажу да ли је било наруџбе и да ли је неко платио да то ураде. У овом тренутку не можемо да говоримо о наручиоцима убиства, јер без материјалних доказа не можемо оптужити било кога – навео је Лукач.

Навео је да МУП Српске улаже све капацитете да истрагу доведе до краја.

– Сви наши људи ће бити укључени у рјешавање овог случаја ,да донесемо довољно материјалних доказа тужиоцу, да он може у потпуности да на суду заступа ово кривично дјело у смислу осуђујућих пресуда – рекао је министар, и додао, да сматра да ће Тужилаштво тражити максималне казне и да то не треба ни у једном тренутку да дође у питање.

– Да имамо доживотну казну, они би требало да је добију за овакво брутално убиство – закључио је Лукач.

(Агенције)

Коментари / 76

Оставите коментар
Name

Дејан

26.04.2019 05:37

И то је то...затаскано,урадјено профи од полиције,организовани ситни криминалци да то ураде,а предходно им неко из полиције средио отпусре из затвора и заборавио да им откуца ресења о затвору.Да возац није убио овог Ковацевица никад се не би цуло ни једно име.Овако се морало радити на измјени сценарија.А по првим сценарију вец су било планирано да се свали на Цулуме и федерације па је и РТРС нссао њихову слику испред Драскове куце да то повезе као домаце издајнике и руситеље,али кад погину Ковацевуц,јбг морало се радити план 2.Цисцење.А да погодим да це овога другог наци мртвог.Мртва уста не говоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2019 07:30

Овај што је побјегао никад неће бити нађен, као и обично. Ако не сазнају за наручиоце, а зна се да неће, а могу, онда се зна ко је. И код случаја новинара Владе Ковачевића имате сличности. Можда неку замјену за наручиоце нађу, али не вјерујем. Они су требали да их прате пошто је сумњиво да се такви криминалци састају, али нису, а послије убиства су их одма ухапсили. То говори да су знали за њих, а није им било сумњиво што су се скупљали из дана у дан и нису помислили да они нешто смјерају, што је много сумњиво. Из овога се све може схватити ускоро .

Name

браво

26.04.2019 08:42

Мани се коментарисања, прави сценарио за филмове добро ти иде.

Name

Ре

26.04.2019 08:50

Ово је знак свима, ко је бог у овој држави. МАФИЈА!

Name

ре Дејан

26.04.2019 10:12

Дејане а отисци на новцу.? Ко га је бројао? Ко?

Name

Вагабундо

26.04.2019 18:00

Дејане лупас глупости откуд теби уопсте да је возач у пуцао злотвора Ковацевиц... Опет медији... Одједном смо сви истражитељи... Тко у тим момент има сацекусе има времена ако није знао за то да повуче наоружањем и пуца ма насједа на глупости... Замисли ситуацију да у тебе пуцају са двије стране шта би ти урадио... Наклапање.. Пусти да институције одраде свој дио посла па онда ударај по коментарима... Класична сацекусе гдје је ликвидатор имао свог ликвидатора јако професионално одрадјено...са мог поремећеном умног става...

Name

Ре

26.04.2019 21:54

Многе ствари су нелогичне! Људи са јаким обезбеђењем и који имају новац (увјек сумња да се вози блинда) се не одрађују на овај начин, а поготово не док је возило у покрету. Све више личи на фингирање. Намјерно је изабран овај начин да личи на аматеризам, а није се пуцало први пута када је био сам возач у ауту!? Под кратком рафалном паљбом из више праваца као возач успијеш убити нападача (не кажем да није пуцао), али док схватиш ситуацију, извадис оружје, а при томе инстиктивно идеш на доле, хм? Леш убијеног нападаче је вучен, а полиција мисли да га је колега покушао извући, а полиција занемарује могућност да је леш можда довучен и ту остављен. Чишћење терена: Пушке покупљене, а онда остављене у близини!? На извршење дјела дошао у властитом ауто, а познато је да и за мања КД користе украдена аута која после запале, а и поред тога никада не возе извршиоци већ имају возача и план за бјег и склониште. Осумњичени сам тражи да иде на полиграф! Полиција сумња да је мотив новац. ОК, па како ће сада "тај" добити новац? И шлаг на торту - наводно је убијени био власник великог броја видео надзора у БЛ. Прије краћег времена изашао је видео у случају Драгичевић!

Name

Клосар

28.04.2019 16:42

Цудно ја украдем кифлу па ме хапсе пред новинарима а тамо гдје се због великих муцки и пара убија називају неријесеним инцидентом

Name

Скептик

26.04.2019 05:38

Да није убијен један од уцесника, убице се не би никада идентификовале. Професионалне убице, а о њима је ријец, су увијек испред полиције. Овог одбјеглог никада нецете наци, јер се он вјероватно крије у унапријед припремљеном стеку. Дај Бозе да гријесим. Са срецом полицији и министру. Да се једном стане у крај плаценим убиствима. Да зивимо као сав нормалан свијет. Медјутим, цињеница да постоје наруцена убиства и професионалне убице, говори о немоци и неспособности дрзаве. Да није тако, криминалци би били на вријеме идентификовани, а вец се знају, и њихове намјере осујецене у старту. Прије него сто се несто деси. Превенција ја мајкаспрецавања злоцина. Овако, криминалци налазе узоре у политицарима, за које, мозда, и раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полако

26.04.2019 06:35

Министар мора бити критикован.Такав му посао.Али ових дана је сваста рецено на рацун овог цовјека.Нема смисла.Полако људи бирајте ријеци.

Name

Гоги

26.04.2019 06:46

Поново убиство,и поново конференција!Звуци познато???Министар је ресио слуцај,одредио казне суд нам не треба.Ста це нам кад имамо Лукаца који казе ста ко требс да ради.Такав им сценарио.Морају се дрзати прице.

Name

Градиска!!!

26.04.2019 07:03

Па министре то зна свако ниси Америку открио!!! Било је јос убистава и покусаја убистава па кога сте открили као налогодавца!!! Ви знате ко је убио и Давида па сутите и кријете!!' Да имас морала и секунд дао би неопзиву оставку!!!' Наплатио си дебело своју борбу за РС!!!

Name

Хм

26.04.2019 09:24

Напредовало се приступу слуцају.

Name

ја сам

26.04.2019 09:28

Толико су надгледали онај дан хеликоптером и бројном полицијом насеље покојног Слависе да им је требало 2 дана да надју пуске,а друго прави професионалац ради сам и не оставља за собом доказе,та се лова не дјели

Name

Пеђа

26.04.2019 09:45

Важно је да полиција дише за вратом грађанима на тргу, а ови криминалци, гдје се они окупљају, гдје набављају аутоматско наоружање, панцирну муницију - кога брига.

Name

жељко каааран

26.04.2019 22:47

Да би било тако прецизно аутоматском пушком рафално погодити(још ако је мрачно мјесто било), извршитељ, пуцач је морао много да вјежба пуцање мете у покрету..моје мишљење као обичног чобана што не мора бити баш тако да ни један од ових кокошара не би ни камион у покрету погодили..зато што су већ били по затворима и код њих није мирна рука(живчани су од нервозе и провала, крађе кокошака).. прије да се ради о професионалном убици који сваки дан вјежба само пуцање.. а да ли је тај Ковачевић баш ту убијен или да не дај боже није донесен ту..да није можда било мало хладније тијело пронађено..?

Name

Ре: Хеликоптер?

28.04.2019 07:11

Цему им је слузио хеликоптер!? Да нису помагали у бјегству??? Онолика ангазовања свегаи свацега наводи на сумњу у раду полиције.

Name

Горан

26.04.2019 05:41

Поднеси оставку и иди.Тако це се само ресити слуцај.Ово гостовање је део сценарија вас из власти да затаскате слуцај.Добице маxималне казне бла бла бла...а ко их је пустио из затвора...ко их је организовао,дао пуске...ту ви никад нити цере ста урадити нити радите јер се зна коме је сметао и ко му је претио.А ти људи су блиски вама и властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Намцор

27.04.2019 21:57

Све Сенека до Сенеке,много филозофирате,налогодавац је могао нити из Србије,Хрватске Федерације(заборавили сте да је на исти нацин убијен син од бизнисмена у Сарајеву, исто је поседовао пекаре.

Name

Излет у Празно

26.04.2019 05:41

Немогуце је за тако кратко вријеме утврдити да убице нису имале и лицни мотив. Мозда их није примио на посао. Лукац се ту мало излетио и прерацунао. Не вјерујем да му одговара да постоје наруциоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато

26.04.2019 16:05

Некада неиде по плану,пао је Ковацевиц потуно неоцекивано и оставијо телефон и на њему комуникације.Питам се хоцели нетко објавити ста су насли на телефону.Неце него це теци да је нејасно и слабо се види или цује.Горе је сигурно и број одбјеглог криминалца а мозе се лагано лоцирати гдје се налази.

Name

Ста то казес

26.04.2019 05:45

Цекајте - цовјек је изасао неколико пута у ЈАВНОСТ и рекао пријети ми Додик, навео имена - нико ниста јер је Додик и његов Кум. Сад овај лик казе Стета сто није корисито блиндирано ауто ?? Па ови убију цовјека јос се спрдају са овим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аутогол министра

26.04.2019 05:46

Дзаба правдање. Ако полиција некога пресретне у 2 х ноцу, пар сати након убиства у такореци непосредној близини, логицно је да се узму генералије и изврси провјера. Овај Дјукановиц, као сто се види, има подебео полициски досије, па га је требало задрзати (за то се увијек мозе наци законски основ) испитати и провјерити алиби. Ниста од тога. Пацерски одрадјено. Врх полиције то бар треба признати, а не тразити несувисла оправдања. АУТОГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муха

26.04.2019 07:04

Хајде ти надји законски основ, ево ти 1000 марака, али немој лупетати него се позови на одредјени цлан из закона.

Name

циркус

26.04.2019 07:13

Не зна министар да постоји црвена линија тј телефон кад се деси тако неко убиство не само да у року двије минуте јави свим полициским станицама на опрез вец и свима који границу цувају и контролису .Ова његова је изјава за наивне а не оне који имају циме размисљати.

Name

Скептик

26.04.2019 07:15

1.Одкуд знамо да је било ко легитимисан? 2. Одкуд знамо да је тај легитимисани лик био баш он?, Могао је неко имати његове документе. 3. Просто је невјероватно да тројица криминалаца пљачкаша иду пушкама на наоружано обезбјеђење. Да су они напали да би опљачкали, рецимо, блиндирано возило са 2 милиона марака, па да човјек можда и поверује али да те јајаре буду професионалне убице у то је тешко повјеровати. Морали би знати да ће, ако ОНИ не буду побијени при нападу да ће онда СИГУРНО, бити похватани јер нису били ОБУЧЕНИ за такав посао. Сјетимо се пљачке на аутопуту, тад су је извршили обучени специјалци, и на крају су похватани! Или тек убице Зорана Ђинђића , врхунски специјалци и снајперисти. Лукачу и полицији би било боље да шуте и да не дају никакве изјаве.

Name

Јеца

26.04.2019 07:44

Бас тако откуд да су га зауставили у 2 сата да га контролису због цега јер знамо да у тим сатима је мали број полиције да котрилису возаце. Зар након 3-4 сата након убиства није јављено свим полицијским станицама ста се десило, а тај Дјукановиц је познат свим органима гоњења. Дали је ово слуцајнос или намјера питање је велико. Сада га наци нецете као ни оног сто је напао новинара јер незелите да се пронадју.

Name

Вицко

26.04.2019 05:47

Не зна се да ли је за истрагу добро сто је Ковацевиц погинуо. Сада це овај ухапсени на њега све свалити. Бице да му је само придрзавао капут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

26.04.2019 05:49

Полиција би требала висе да дјелује првентивно,контролом и претресом возилла слуцајним узорком као и працењем и пртересом објеката и возила безбједпносно интересантни особа (бивси робијаса)И наравно строзије казне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

26.04.2019 05:49

Полиција би требала висе да дјелује првентивно,контролом и претресом возилла слуцајним узорком као и працењем и пртересом објеката и возила безбједпносно интересантни особа (бивси робијаса)И наравно строзије казне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака неизговорена..

26.04.2019 05:49

Пазите, три окорела криминалца се сеткају неометано неколико дана прије убиства у једној малој средини и нико не реагује. Свака неизговорена злата вриједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опрезан

26.04.2019 11:13

Превентивно наравно треба дјеловати.Замислите типа Аљоса Никсиц познат по пријетњи зољом групи Правда за Давида и Давору...сета се по Бос.Петровцу продаје парфеме по опстини и граду...откуд он у Петровцу...речено пооолицајцу,остало на одговору:ми немамо ниста пријављено за ту особу....хм а легитимисати га,и ста ради ту

Name

Казна

26.04.2019 05:49

Ма чико све зна, јос само да нам казе ко је убио Давида Драгичевића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

26.04.2019 05:59

Покој му дуси! Цовјек је,на тв говорио да га уцјењују,ста све вец.Одатле кренути треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Педја

28.04.2019 12:50

Да прије цетирру године и од тад га нико није поменуо,а колико сам цитао има о је он сукоба и са неким другим људима.

Name

Бањалука Опет

26.04.2019 06:00

Кад је убијен Давид Драгицевиц имали смо ону конференцију за стампу мупа која је требала затаскати и ресити слуцај.Синоц је ово гостовање Лукаца имало исту сврху.Ниста ми нисмо науцили.Ко је следеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеђа

26.04.2019 06:13

Ово што је рекао, то је и обичним људима јасно. Пуно је празнина министре. Са једне стране професионализам и са друге аматеризма у извршењу има. Ко је превеслао наручиоце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

26.04.2019 06:56

Покојни Крунић није имао никакве везе са својим убицама. Ко их је послао да изврше убиство???

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

26.04.2019 06:59

Блиндирано ауто да је имао ви би бандо разњела такви сте ви лукац само измисља зна се да је додик прјетио у висе наврата ста се правите блесави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИНИСТАР ЈЕ У ПРАВУ

26.04.2019 07:58

Ако грађани хоће да буду безбједни нек се возе у блиндираним аутима, кад нису у ауту обавезно панцир носити.

Name

Зоки

26.04.2019 07:00

Лукацу,кад сте толико експедитивни ко онда уби Давида,ти си наредио да се устрага заврси и да у извјестају буде самоубиство,а камере показују другације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

26.04.2019 07:08

Треба прво испитати и осудити на дугогодисњу робију оне којии су му претили и који су га уцењивали за зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

26.04.2019 07:31

КО ЈЕ ОНАКО ЗВЈЕРСКИ УБИО ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.04.2019 07:59

Борци РС нису се борили за оваку криминалну лоповску РС у којој 15 година само слушамо о задужењима кредитним аферама криминалу корупцији и свирепим убиствима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.04.2019 09:35

И зна се од лошег живота бораца код тајкунски криминалаца и прије временог умирања због лошег живота код тајкунски криминалаца у овој диктаторској власти РС.

Name

Лака

26.04.2019 10:53

Ре,ре, КОЈИ БОРЦИ...НЕШТО ВАС НЕ ВИДИМ НИГДЈЕ !!!!

Name

XXЛ

26.04.2019 08:18

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

26.04.2019 08:38

Ово убиство је могао да уцини само професионалац ,не мозе се цовјек погодит у ауту И то у возњи у главу , по ноци зато заиста треба професионални убица,претпостављам исти људи који су убили оливера ивановица..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

26.04.2019 08:58

Хало лазови цовјек је све рекао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

26.04.2019 09:11

Не знам зашто уопште овај излази са оволико саопштења. По оној народној изреци " Крив је онај ко се правда " Не правдај се јер све више сумњу на себе навлачиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стријела

26.04.2019 09:34

Лукач зна , он је из Додиковог тима. Ту нема сумње они су ти који су урадили ликвидацију. Сва друга прича је бацање прашине у очи. ктуална власт на челу са Милорадом Додиком ово чини, чини сваком ко им се не повинује, ко им смета или на било оји начин угрожава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОГИКА

26.04.2019 09:39

ПРАВА АДРЕСА НА КОЈОЈ ТРЕБА ТРАЖИТИ ОДГОР СУ МИЛОРАД ДОДИК И ВЈЕРНИ МУ МИНИСТАР ЛУКАЧ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

26.04.2019 09:40

Овај човјек нема природан и смислен приступ! Његова појава не улијева никакву изгледност,озбиљност,праведност,поштовање закона и правде....напросто одаје утисак узице који себи Неда прићи и који је склон експресним испадима...дјелује као неко ко има задатак да брани,реагује на прву, не одаје увјерљивост сем да спроведе циљани задатак....ко га бира и постави????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

26.04.2019 09:41

Ево га поново Он и оптужује и пресуђује а нује ни истрагу завршио, можда се испостави да је задесна смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

26.04.2019 10:06

Бице као идо сада у ин затвори народу уста присљавањем судови земаљске су за јесе лоповиа усрано краватиранима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Дј

26.04.2019 10:54

Лукацу молимте смири се и размисли јос једном, мозда је ипак у питању ЗАДЕСНА СМРТ. НИЈЕ ТО УБИСТВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небитно

26.04.2019 11:57

Људи да ли сте свесни тежине својих ријечи против министра МУП РС. Да ли сте свјесни да за овакве клевете, оптужбе се иде на робију до 10 година, не могу да вјерујем да Срби ово пишу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуца по савовима

26.04.2019 15:36

Кад људи изгубе повјерење у власт у стању су сваста изговорити,написати па цак и уцинити тако да...За овим Министром се прасина дигла одавно и боље му је да сам одступи јер ако га народ осуди неце на добро.

Name

Милан

28.04.2019 16:15

Најгори министар, дубоко у криминалу, пљацкас И убица сељациц из околине петровца

Name

??????

28.04.2019 17:50

Па србине погледај снимак на Васковићу како један батинаш туче момка и сам објављује снимак и не боји се полиције шта то значи да он зна да га они неће дирати а зашто то нам ти реци Србине.

Name

Нина

26.04.2019 12:43

Оде цовјек под земљу ни крив ни дузан.Убицу неце ухватит ако га ухвате бице упуцан јер тај би морао казат истину ко је наруциоц убиства.Господи Додику и Лукацу не иде то у прилог.Бице један у низу нерјесених слуцајева ,назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 2

26.04.2019 13:35

Назалост током свог зивота био је злоупотрбљаван од стране појединаца у опозицији па су га такви гурали да се зали америцком амбасадору на власти Републике Српске и да гостује код највецег србомрсца Сенада Хадзифејзовица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2019 21:07

Мозда теби назалост, ове дб-овце и кгб-овце треба отјерати сто даље у сибир, напријед НАТО и УСА!

Name

Ма, шта рече!

26.04.2019 22:29

Гостовао у емисији код Хаџифејзовића? Какав ретард мораш бити да помислиш како би то требало да буде оправдање за убиство, а камоли да напишеш?!

Name

Нострадамус

26.04.2019 21:06

Спимињес Лукацу ДНК анализу.Ста је са днк анализом када је убијен Давид.Види сада постоји днк анализа,али бит це на крају оно сто сте изјавили да немозете некога да осудите без довољно доказа.Мислим да нецете имати довољно доказа неки се могу да изгубе.Сјецате се оне реценице "зар ви нисте никада ниста изгубили"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

27.04.2019 04:46

Тражио сам и нигдје нисам могао наћи како је господин Круниц “направио” прве паре па може ли неко о томе нешто написати? Многи овдје покушавају ово убиство пребацити на политички терен са тезом пријетио му је Милорад Додик. Господину Круницу су пријетили многи, неки свакодневно а не видим да о њима било ко нешто пише па се питам да ли је то намјерно или су медији неинформисани?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

27.04.2019 22:07

Отац му је било инспектор у доба југе, отац му је било врло способан за бизнис прије рата он је само наставио млад И просирио бизнис , с аутомобилима И пекарама И даље.поздрав

Name

Ре:

28.04.2019 07:28

Мозда су Круницеви радници планирани за резервни састав полиције.

Name

МАГБУТ

27.04.2019 20:32

Мрцино једна, колико си убистава ријешио за свог мандата? Полиција никад на народ није ишла, већ за твог мандата . Плиција никад није омрженија била до твог мандата. И теби ће крај бити. Само твој пород ће то тешко за живота свог носити. Жалим те !

ОДГОВОРИТЕ
Name

16 крајиска

27.04.2019 21:42

Имају да тебе дзукело сеоска

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУКАЦ ПАНГЛУ

27.04.2019 23:13

Који је ово глупан тито драги ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

28.04.2019 16:12

Дрвосјеца из села водјеница 20 километара од петровца досао из пецине, кретен

Name

Познавалац

28.04.2019 14:29

Па зна Лукаченко шта говори. Сачувао је признанице кад им је плаћао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

28.04.2019 15:47

Из овог човјека исијава зла крв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

он је

28.04.2019 17:48

Он је давно зазидан у некој згради у изградњи..прегледајте темеље у бања луци каква дервента...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

28.04.2019 18:17

Знамо и ми а знамо ко су као што знаш и ти само што ника их нећеш јавно оптужити.

ОДГОВОРИТЕ