Директор ПУ РС у сукобу интереса?

У Дневнику 2 БН ТВ гледајте:

Република Српска 25.04.2019 | 20:14
Директор ПУ РС у сукобу интереса?
Комеморација и сахрана Славише Крунића. Убиство мог сина је плаћено, рекао Славишин отац.

Пронађено возило које су користиле убице Крунића и двије пушке, саопштила полиција.

Директор Пореске управе Српске Горан Маричић истовремено и члан Управе компаније "Алумина". Да ли је ријеч о сукобу интереса?

Зашто постоји недостатак демократије у земљама западног Балкана?

Опширније у Дневнику 2 БН ТВ.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милан

25.04.2019 15:31

Па ако је у сукобу интереса нека поднесе оставку на мјесто цлана управног одбора Алумине, и заврсено. Засто од тога правити сензацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проблем је

25.04.2019 17:27

Па зато сто провјерене криминалце разапну тако сто поклопе сва вазна мјеста са њима, за квалитетнију пљацку. Наравно нераде дјабе, него за вwлику незакониту награду за таква као и сва друга недјела са грбаце народа.

Name

Пинцек

25.04.2019 15:51

Зна се ко је мафија у РС, иста та сто је убила и Давида убила је и њих двојицу, Пабло Ескобар је имао своје људе, Ал Цапоне је имао своје људе, сви мафијаси су имали људе, а наса мафија има своју дрзаву, а то је РС, приватна мафијаска дрзава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

25.04.2019 16:33

Код нас се не ради о корупцији, него о коруптивном систему. О корупцији би се радило када би коруптивна дјела били инцидентни случајеви, али корупција код нас није таквог обима да би се радило о инцидентним случајевима, а нити да би се радило о елементима појаве, већ таквог да се ради о коруптивном систему. Код се нас запошљава, добијају послови, напредује, богати, уопште успијева на основу коруптивних веза и у складу с положајем у коруптивном систему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

26.04.2019 10:15

Која је будала видила демократија код диктатора И националиста тосе врти у Круг вец 27година на балкану само револуција Мозе говнаре оцистити

ОДГОВОРИТЕ