Direktor PU RS u sukobu interesa?

U Dnevniku 2 BN TV gledajte:

Republika Srpska 25.04.2019 | 20:14
Direktor PU RS u sukobu interesa?
Komemoracija i sahrana Slaviše Krunića. Ubistvo mog sina je plaćeno, rekao Slavišin otac.

Pronađeno vozilo koje su koristile ubice Krunića i dvije puške, saopštila policija.

Direktor Poreske uprave Srpske Goran Maričić istovremeno i član Uprave kompanije "Alumina". Da li je riječ o sukobu interesa?

Zašto postoji nedostatak demokratije u zemljama zapadnog Balkana?

Opširnije u Dnevniku 2 BN TV.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Milan

25.04.2019 15:31

Pa ako je u sukobu interesa neka podnese ostavku na mjesto clana upravnog odbora Alumine, i zavrseno. Zasto od toga praviti senzaciju.

ODGOVORITE
Name

Problem je

25.04.2019 17:27

Pa zato sto provjerene kriminalce razapnu tako sto poklope sva vazna mjesta sa njima, za kvalitetniju pljacku. Naravno nerade djabe, nego za vwliku nezakonitu nagradu za takva kao i sva druga nedjela sa grbace naroda.

Name

Pincek

25.04.2019 15:51

Zna se ko je mafija u RS, ista ta sto je ubila i Davida ubila je i njih dvojicu, Pablo Eskobar je imao svoje ljude, Al Capone je imao svoje ljude, svi mafijasi su imali ljude, a nasa mafija ima svoju drzavu, a to je RS, privatna mafijaska drzava

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

25.04.2019 16:33

Kod nas se ne radi o korupciji, nego o koruptivnom sistemu. O korupciji bi se radilo kada bi koruptivna djela bili incidentni slučajevi, ali korupcija kod nas nije takvog obima da bi se radilo o incidentnim slučajevima, a niti da bi se radilo o elementima pojave, već takvog da se radi o koruptivnom sistemu. Kod se nas zapošljava, dobijaju poslovi, napreduje, bogati, uopšte uspijeva na osnovu koruptivnih veza i u skladu s položajem u koruptivnom sistemu.

ODGOVORITE
Name

Austrija

26.04.2019 10:15

Koja je budala vidila demokratija kod diktatora I nacionalista tose vrti u Krug vec 27godina na balkanu samo revolucija Moze govnare ocistiti

ODGOVORITE