Бакир позвао Фахру у власт

СДА чека зелено свјетло Савеза за бољу будућност.

Босна и Херцеговина 24.04.2019 | 14:26
Бакир позвао Фахру у власт
- Видио сам се с господином Радончићем, за сада још немам зелено свјетло од СББ-а, разговори ће се наставити, казао је Бакир Изетбеговић, предсједник СДА, за Аваз ТВ коментаришући  наставак преговора о формирању власти на државном нивоу.

Подсјетимо, на посљедњем сусрету лидера СДА, ХДЗ-а БиХ, СНСД-а - Бакира Изетбеговића, Драгана Човића и Милорада Додика - договорена је расподјела министарских позиција у Савјету министара БиХ. Том приликом Додик је казао да ће за министра безбједности БиХ Странка демократске акције предложити предсједника СББ-а Фахрудина Радончића.

Радончић је тада за Аваз ТВ изјавио како није упознат с детаљима састанка те да “нема коментар”.

- Ја мислим да нама треба један широки фронт, што мање странака у опозицији, а што више пробосанских у позицији - истакнуо је Изетбеговић.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

007

24.04.2019 12:39

Нема шта,мултиетничка композија,сви за Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исмет

24.04.2019 13:03

јадан је сваки босњак који за СДА гласа, која багра то бог више неће створити никад. до јучер сте се пљували и клали а сад се љубите. СДА је отпад а не странка. Никад ни мртав не би за ове рекеташе и лопове гласао, опљачкали сте овај народ, немамо ми бошњаци проблема ни са србима ни са хрватима , већ измедју себе , а смећа толико има медју нама да га све комуналне службе Европе не би почистиле. Вјера и заклетва у Аллаха је само парола за лоповлук, а колико има правих бошњака у БиХ је равно с поредјењем да сви за један сто могу сјести. све фолери и дјамијски штакори, а све сама багра и олош.

Name

не ремсе

24.04.2019 13:10

Цовјек муцка муља одуговлаци и на све нацине покусава да буде на власти на свим нивоима сто је немогуце. А немогуце је зато сто је на сваком од поменутих нивоа неког преварио а врхунац његових зеља је кантон Сарајево гдје се сви до сада преварени налазе у коалицији. И неце се нигдје ниста формирати док се горе наведени господин и његова СДА пита.

Name

ре

24.04.2019 13:16

Ваља Хдз/снсд коалицију дрзати На узди!!

Name

Ре Исмет

24.04.2019 20:35

Исти су они сви мој пријатељу (без обзира били Муслимани, Срби или Хрвати), иста говна. Куну се у вјеру а овамо пљачкају народ и само се за фотеље боре.

Name

Директ

24.04.2019 15:47

Вец се сад види да бице то Влада тј. Савјет министара састављен од Босњака, Цовица и Додика. Мањинска влада у којој це Срби бити икебане, Бакирово цвијеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

24.04.2019 16:02

Онда це Миле позвати Сесеља у власт или Павица а мозда и Калабица

ОДГОВОРИТЕ