Бијељинка на насловној страни "Харпер'с Базаара"

Прелијепа бх. манекенка Тијана Николић заблистала је на насловници србијанског издања "Харпер'с Базаар", који је у модном свијету један од најважнијих.

Мода и љепота 24.04.2019 | 14:09
Бијељинка на насловној страни "Харпер'с Базаара"
Само једна фотографија из овог часописа у портфељу модела помаже да их лансира у сам врх модног свијета.

Љепотица из Семберије чланица је једне од највећих свјетских модних агенција „Wоман“, која ју је регрутирала у свој огранак у Милану, а потом и Паризу. 



 Тијана је недавно радила схоотинге за „Маисон Китсуне“, „Со Јеансе“ у Паризу, док је на самом почетку каријере у Милану имала прилику радити за чувену „Праду“.

аваз.ба

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Братунац

24.04.2019 12:19

Напокон и једна лијепа вијест из Р Српске... Доста је рузних ствари и рузних вијести. Цеститке за ову прелијепу дјевојку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

голф двојка

24.04.2019 19:55

Много јака ствар бити на насловној страни српског издања овог часописа. Кад буде у британском или америчкох харперс базару нека се јави, овако док је гурају земљаци семберци модни уредници не вреде јој много те насловне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

25.04.2019 05:57

Јел морамо све попљувати без обзира у којем је часопису изашла,де ти буди на насловници крижаљке ја ћу то сматрати ти успјехом

Name

Сувишан коментар

25.04.2019 11:30

Читам и размишљам колико времена изгубљено због погрешних информација, и колико су људи без иакавог разлога злобни. Дјевојку не познајем лично, видјела сам је на Инстаграму и новинама,и пар пута у граду. Скоро је непримјетна и ненаметљива. Живи свој живот. Манекенски тип види се из авиона. Без силикона и осталих додатака, против којих такође немам ништа, али кажем цура је сасвим ок. Узели је Диор, Пако Рабан, Шери Хил и остали, ради по цијелом свијету, али нама је и то безвриједно. Само шта попљувати. Кад си већ тако информисан/а онда би требала/о знати да "семберац" није у Харперс Базару више од годину дана, тако да замислите неко ју је узео због њених квалитета. Тај јој је сигурно завршио и кампање за Мону, Биљану Типсаревић и остале наше брендове. Баш ме занима буде ли вас срамота да будете завидни? Мене би ево било!

Name

честитке

25.04.2019 10:14

Дјевојка је прелијепа и све честитке за њен успјех. Нарочито ми је драго што је јасно да је у питању природна љепота, без силикона. Желим јој много пословног успјеха и личне среће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Голф дјевојка

25.04.2019 13:25

Ето стиди се свог коментара и злобе.Дјевојци све цеститке од срца на успјеху.Зива и здрава била.