Bijeljinka na naslovnoj strani "Harper's Bazaara"

Prelijepa bh. manekenka Tijana Nikolić zablistala je na naslovnici srbijanskog izdanja "Harper's Bazaar", koji je u modnom svijetu jedan od najvažnijih.

Moda i ljepota 24.04.2019 | 14:09
Bijeljinka na naslovnoj strani "Harper's Bazaara"
Samo jedna fotografija iz ovog časopisa u portfelju modela pomaže da ih lansira u sam vrh modnog svijeta.

Ljepotica iz Semberije članica je jedne od najvećih svjetskih modnih agencija „Woman“, koja ju je regrutirala u svoj ogranak u Milanu, a potom i Parizu. 



 Tijana je nedavno radila shootinge za „Maison Kitsune“, „So Jeanse“ u Parizu, dok je na samom početku karijere u Milanu imala priliku raditi za čuvenu „Pradu“.

avaz.ba

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Bratunac

24.04.2019 12:19

Napokon i jedna lijepa vijest iz R Srpske... Dosta je ruznih stvari i ruznih vijesti. Cestitke za ovu prelijepu djevojku.

ODGOVORITE
Name

golf dvojka

24.04.2019 19:55

Mnogo jaka stvar biti na naslovnoj strani srpskog izdanja ovog časopisa. Kad bude u britanskom ili američkoh harpers bazaru neka se javi, ovako dok je guraju zemljaci semberci modni urednici ne vrede joj mnogo te naslovne.

ODGOVORITE
Name

Hare

25.04.2019 05:57

Jel moramo sve popljuvati bez obzira u kojem je časopisu izašla,de ti budi na naslovnici križaljke ja ću to smatrati ti uspjehom

Name

Suvišan komentar

25.04.2019 11:30

Čitam i razmišljam koliko vremena izgubljeno zbog pogrešnih informacija, i koliko su ljudi bez iakavog razloga zlobni. Djevojku ne poznajem lično, vidjela sam je na Instagramu i novinama,i par puta u gradu. Skoro je neprimjetna i nenametljiva. Živi svoj život. Manekenski tip vidi se iz aviona. Bez silikona i ostalih dodataka, protiv kojih takođe nemam ništa, ali kažem cura je sasvim ok. Uzeli je Dior, Pako Raban, Šeri Hil i ostali, radi po cijelom svijetu, ali nama je i to bezvrijedno. Samo šta popljuvati. Kad si već tako informisan/a onda bi trebala/o znati da "semberac" nije u Harpers Bazaru više od godinu dana, tako da zamislite neko ju je uzeo zbog njenih kvaliteta. Taj joj je sigurno završio i kampanje za Monu, Biljanu Tipsarević i ostale naše brendove. Baš me zanima bude li vas sramota da budete zavidni? Mene bi evo bilo!

Name

čestitke

25.04.2019 10:14

Djevojka je prelijepa i sve čestitke za njen uspjeh. Naročito mi je drago što je jasno da je u pitanju prirodna ljepota, bez silikona. Želim joj mnogo poslovnog uspjeha i lične sreće.

ODGOVORITE
Name

Za Golf djevojka

25.04.2019 13:25

Eto stidi se svog komentara i zlobe.Djevojci sve cestitke od srca na uspjehu.Ziva i zdrava bila.