ММА борац украо такси, па демолирао хотел!

Британски ММА борац и некадашњи изазивач велтер категорије, Дерен Тил, мало се "отео контроли" на одмору у Шпанији.

Остали спортови 22.04.2019 | 23:45
ММА борац украо такси, па демолирао хотел!
Дерен Тил је, како се наводи у шпанским и британским медијима, ухапшен на Тенерифама пошто је са још четири британска држављана демолирао своју хотелску собу, намештај је био потпуно уништен, а апарат за гашење пожара скроз испражњен.

Покушали су да се "чекирају" у другом хотелу, али су одбијени одмах на рецепцији. Након тог одбијања, британска екипа је позвала такси, па су несрећног таксисту одмах по доласку "спаковали" у гепек "Фолксваген Кедија" и великом брзином су се возили по граду и недуго потом их је полиција и ухапсила.

Шпански суд му је наложио да хотелу за демолирану собу и таксисти за претрпљену штету плати одштету у вредности од отприлике 10,000 евра.

Двадесетшестогодишњи Дерен Тил је своју шансу да освоји шампионски појас велтер категорије имао против Тајрона "Чоузен Уан" Вудлија, али је полугом натеран да преда борбу у другој рунди, што је уједно био и први пораз на момка рођеног у Ливерпулу.

УФЦ Лондон је у марту месецу пружио фантастичну борбу у којој су учествовали Хорхе Масвидал и Дерен Тил, а Британац је пред својом публиком био нокаутиран, такође у другој рунди, али је одмах након борбе добио похвале од Хорхеа Масвидала.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар