MMA borac ukrao taksi, pa demolirao hotel!

Britanski MMA borac i nekadašnji izazivač velter kategorije, Deren Til, malo se "oteo kontroli" na odmoru u Španiji.

Ostali sportovi 22.04.2019 | 23:45
MMA borac ukrao taksi, pa demolirao hotel!
Deren Til je, kako se navodi u španskim i britanskim medijima, uhapšen na Tenerifama pošto je sa još četiri britanska državljana demolirao svoju hotelsku sobu, nameštaj je bio potpuno uništen, a aparat za gašenje požara skroz ispražnjen.

Pokušali su da se "čekiraju" u drugom hotelu, ali su odbijeni odmah na recepciji. Nakon tog odbijanja, britanska ekipa je pozvala taksi, pa su nesrećnog taksistu odmah po dolasku "spakovali" u gepek "Folksvagen Kedija" i velikom brzinom su se vozili po gradu i nedugo potom ih je policija i uhapsila.

Španski sud mu je naložio da hotelu za demoliranu sobu i taksisti za pretrpljenu štetu plati odštetu u vrednosti od otprilike 10,000 evra.

Dvadesetšestogodišnji Deren Til je svoju šansu da osvoji šampionski pojas velter kategorije imao protiv Tajrona "Čouzen Uan" Vudlija, ali je polugom nateran da preda borbu u drugoj rundi, što je ujedno bio i prvi poraz na momka rođenog u Liverpulu.

UFC London je u martu mesecu pružio fantastičnu borbu u kojoj su učestvovali Horhe Masvidal i Deren Til, a Britanac je pred svojom publikom bio nokautiran, takođe u drugoj rundi, ali je odmah nakon borbe dobio pohvale od Horhea Masvidala.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar