Срце ми крвари, све сам вас повриједио!

Ништа од Милера и Џошуе! Амерички боксер, Џерел Милер, по трећи пут је био позитиван на допинг тесту и пропустиће велику борну са Ентонијем Џошуом која је била заказана за 1. јун.

Остали спортови 21.04.2019 | 15:00
Срце ми крвари, све сам вас повриједио!
Џерел Милер, тридесетогодишњи боксер родом из Бруклина, поново је био позитиван на допинг тесту, а сада му је у налазу урина пронађен ЕПО (Еритропротеин, супстанца која подстиче црвена крвна зрнца) као и хормон раста.

Јавна је тајна да се ХГХ прилично често користи од стране америчких спортиста, имали смо и анонимне изјаве бивших НФЛ играча који су говорили да преко 90 процената америчких спортиста то користи, али те супстанце и даље стоје на листи забрањених.

"Свашта може сада да се каже, али ја ћу бити искрен. Забрљао сам, направио сам погрешну одлуку", поручио је Џерел Милер.

Милер се такође обратио својој породици, пријатељима, али и својим навијачима, говоривши колико му је жао због свега.

"Постоји много начина да се овакве ствари реше и ја сам изабрао погрешан и сада плаћам пуну цену тога. Пружена ми је велика прилика коју нисам искористио, повредио сам многе себи блиске људе, породицу, пријатеље, навијаче, свој тим. Срце ми крвари овог момента... Борци прођу кроз много тешких момената и ја не желим да оцрним нашу професију"

Његова боксерска лиценца је већ одузета, док Ентони Џошуа већ увелико тражи Милерову замену, а како се наводи, кубански боксер Луис Ортиз, највећи је фаворит за излазак у ринг 1. јуна у Медисон Сквер Гардену.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар