Srce mi krvari, sve sam vas povrijedio!

Ništa od Milera i Džošue! Američki bokser, Džerel Miler, po treći put je bio pozitivan na doping testu i propustiće veliku bornu sa Entonijem Džošuom koja je bila zakazana za 1. jun.

Ostali sportovi 21.04.2019 | 15:00
Srce mi krvari, sve sam vas povrijedio!
Džerel Miler, tridesetogodišnji bokser rodom iz Bruklina, ponovo je bio pozitivan na doping testu, a sada mu je u nalazu urina pronađen EPO (Eritroprotein, supstanca koja podstiče crvena krvna zrnca) kao i hormon rasta.

Javna je tajna da se HGH prilično često koristi od strane američkih sportista, imali smo i anonimne izjave bivših NFL igrača koji su govorili da preko 90 procenata američkih sportista to koristi, ali te supstance i dalje stoje na listi zabranjenih.

"Svašta može sada da se kaže, ali ja ću biti iskren. Zabrljao sam, napravio sam pogrešnu odluku", poručio je Džerel Miler.

Miler se takođe obratio svojoj porodici, prijateljima, ali i svojim navijačima, govorivši koliko mu je žao zbog svega.

"Postoji mnogo načina da se ovakve stvari reše i ja sam izabrao pogrešan i sada plaćam punu cenu toga. Pružena mi je velika prilika koju nisam iskoristio, povredio sam mnoge sebi bliske ljude, porodicu, prijatelje, navijače, svoj tim. Srce mi krvari ovog momenta... Borci prođu kroz mnogo teških momenata i ja ne želim da ocrnim našu profesiju"

Njegova bokserska licenca je već oduzeta, dok Entoni Džošua već uveliko traži Milerovu zamenu, a kako se navodi, kubanski bokser Luis Ortiz, najveći je favorit za izlazak u ring 1. juna u Medison Skver Gardenu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar