“Нектар” Поршеи стигли

“Нектар” наградна игра „10 `ладних Нектара“ већ је изазвала велику пажњу код љубитеља пива, а многима је жеља да постану власник новог поршеа. Један, од укупно три наградна аутомобила, представљен је данас у „Тропиц“ центру у Бањалуци, и ријеч је о моделу 718 Боxстер, чији ће кључеви 6. јула бити уручени најсрећнијем учеснику наградне игре.

Република Српска 17.04.2019 | 14:26
“Нектар” Поршеи стигли
Детаље и занимљивости о четвороточкашу, који представља синоним за луксуз и квалитет, представио је један од највећих стручњака из свијета аутомобилизма у РС, БиХ и уредник Ауто Схоп магазина, Един Алић, а директор Бањалучке пиваре, Ницхолас Пеннy, изразио је своје задовољство због одличних реакција поводом почетка наградне игре.

„Увијек се залажемо за то да наши потрошачи заслужују само најбоље и управо смо из тог разлога одлучили да љубитеље нашег „Нектар“ пива, обрадујемо најбољим аутомобилима и то поршеима. Сигурни смо да ће одазив учесника бити велики, будући да су главне награде луксузна возила одличних перформанси, а са нестрпљењем ишчекујемо почетак јула и извлачење добитника“, истакао је директор Бањалучке пиваре, Ницхолас Пеннy.



За учешће у извлачењу главних награда у великој наградној игри потребно је сакупити десет црвених чепова, црвених отварача „Нектар“ пива или фискалних рачуна са десет „Нектар“ точених пива, а затим их запаковане и са личним подацима (име, презиме, адреса и број телефона) послати на адресу: Бањалучка пивара а.д., Слатинска 8, 78000 Бања Лука, са назнаком „За наградну игру – 10 ‘ладних Нектара“. Исправно попуњене коверте могуће је убацити и у једну од посебно дизајнираних кутија које се налазе у свим већим тржним центрима.

Једини критеријум који је потребно испунити, како би били дио наградне игре, јесте онај везан за старосну доб и мјесто пребивалишта у РС,БиХ. Све пунољетне особе могу искушати своју срећу и послати неограничен број црвених чепова са боца и црвених отварача лименки, као и неограничен број различитих кодова.



Поред главних, све учеснике очекује и велики број дневних награда. Током три мјесеца биће подијељено 90 мини-фрижидера, 90 великих сунцобрана и 90 вртних гарнитура, а извлачење се одвија на свака 24 часа аутоматски, методом случајног компјутерског избора. Потребно је пронаћи јединствени алфанумерички код који се налази испод црвених чепова и црвених отварача лименки Нектар пива и исти послати путем СМС-а на број 091 212 402 или путем „Нектар“ Вибер публиц цхат-а. Списак дневних добитника се објављује на интернет страници www.нектарпиво.цом, као и на званичним Фацебоок и Инстаграм профилима компаније, а на истом мјесту се налазе и све информације о наградној игри. 



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар