“Nektar” Poršei stigli

“Nektar” nagradna igra „10 `ladnih Nektara“ već je izazvala veliku pažnju kod ljubitelja piva, a mnogima je želja da postanu vlasnik novog poršea. Jedan, od ukupno tri nagradna automobila, predstavljen je danas u „Tropic“ centru u Banjaluci, i riječ je o modelu 718 Boxster, čiji će ključevi 6. jula biti uručeni najsrećnijem učesniku nagradne igre.

Republika Srpska 17.04.2019 | 14:26
“Nektar” Poršei stigli
Detalje i zanimljivosti o četvorotočkašu, koji predstavlja sinonim za luksuz i kvalitet, predstavio je jedan od najvećih stručnjaka iz svijeta automobilizma u RS, BiH i urednik Auto Shop magazina, Edin Alić, a direktor Banjalučke pivare, Nicholas Penny, izrazio je svoje zadovoljstvo zbog odličnih reakcija povodom početka nagradne igre.

„Uvijek se zalažemo za to da naši potrošači zaslužuju samo najbolje i upravo smo iz tog razloga odlučili da ljubitelje našeg „Nektar“ piva, obradujemo najboljim automobilima i to poršeima. Sigurni smo da će odaziv učesnika biti veliki, budući da su glavne nagrade luksuzna vozila odličnih performansi, a sa nestrpljenjem iščekujemo početak jula i izvlačenje dobitnika“, istakao je direktor Banjalučke pivare, Nicholas Penny.



Za učešće u izvlačenju glavnih nagrada u velikoj nagradnoj igri potrebno je sakupiti deset crvenih čepova, crvenih otvarača „Nektar“ piva ili fiskalnih računa sa deset „Nektar“ točenih piva, a zatim ih zapakovane i sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) poslati na adresu: Banjalučka pivara a.d., Slatinska 8, 78000 Banja Luka, sa naznakom „Za nagradnu igru – 10 ‘ladnih Nektara“. Ispravno popunjene koverte moguće je ubaciti i u jednu od posebno dizajniranih kutija koje se nalaze u svim većim tržnim centrima.

Jedini kriterijum koji je potrebno ispuniti, kako bi bili dio nagradne igre, jeste onaj vezan za starosnu dob i mjesto prebivališta u RS,BiH. Sve punoljetne osobe mogu iskušati svoju sreću i poslati neograničen broj crvenih čepova sa boca i crvenih otvarača limenki, kao i neograničen broj različitih kodova.



Pored glavnih, sve učesnike očekuje i veliki broj dnevnih nagrada. Tokom tri mjeseca biće podijeljeno 90 mini-frižidera, 90 velikih suncobrana i 90 vrtnih garnitura, a izvlačenje se odvija na svaka 24 časa automatski, metodom slučajnog kompjuterskog izbora. Potrebno je pronaći jedinstveni alfanumerički kod koji se nalazi ispod crvenih čepova i crvenih otvarača limenki Nektar piva i isti poslati putem SMS-a na broj 091 212 402 ili putem „Nektar“ Viber public chat-a. Spisak dnevnih dobitnika se objavljuje na internet stranici www.nektarpivo.com, kao i na zvaničnim Facebook i Instagram profilima kompanije, a na istom mjestu se nalaze i sve informacije o nagradnoj igri. 



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar