БЛ: Угоститељска школа пуна воде

Новинар Иван Бегић објавио је на друштвеним мрежама слику и видео снимак из бањалучке Угоститељске школе на којем се види како су ходници пуни воде.

Република Српска 12.04.2019 | 11:44
БЛ: Угоститељска школа пуна воде
- На ходницима се налазе канте и крпе које сакупљају воду, а ученици ходају са кишобранима. То је опасно по живот ако вода дође до струје. Зашто тај објекат уопште данас ради, хоћемо ли чекати трагедију да некога убије струја па да реагујемо, питао је Бегић.

Употребна дозвола за Угоститељску школу истекла је прије више од 40 година, када је објекат саграђен као привремени након земљотреса, те се и дан данас користи.

- Нешто размишљам да ли направити још један кружни код Делте или купити нови аутомобил са амбијенталним свјетлима за Предсједницу ?! Употребна дозвола за објекат је истекла прије 40 година. Ваљда ће Градска управа набавити бар чизме и кишобране, али за ученике - не за објекат, написао је Бегић на друштвеним мрежама алудирајући на изјаву градоначеника да ће радно вријеме до 22 часа бити за објекат, не за раднике.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ре

12.04.2019 09:48

Снимак не показује локве воде као ни кишобране.Шта је писац хтео да каже???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гладијатор

12.04.2019 12:38

То сто видис,не знам ста ти није јасно,да ли је нормално да скола прокисњава,а сваста

Name

Бања лука

12.04.2019 09:49

Хахаххахахахха то Министрице Тривиц паметнице наса то Стевандицу тј Вуче Бранковицу доцес и ти на ред Сусњица црвени комби Котор варос неце те Миле вјецно покривати у тузиластву готови сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

12.04.2019 09:59

Цјела држава нам прокишњава . Тешко је то објаснити али систем је као машина која ради , ако неради онда је за отпад. Додик да је вођа Индијанаца давно би био завезан за стуб са ватром а народ би играо около.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је Борис Слина Спасојевиц

12.04.2019 10:19

До рата низеразредни љевцански наставнициц географије. Током рата као окорели дезертер скрива се успјесно цитав рат од мобилизације. Послије рата постаје директор ОС у Александровцу (то је она сто је опремљена новцем грцког гранта који је требао бити употребљен за изградњу болнице). У медјувремену муфте заврсава факултет. Да би касније и магистарски и докторски рад му написали асистенти Горана Поповица - то је она исти Поповиц који је прогласен 1993. године уз М. Додика и јос неколико Срба као једини позељан за останак у БиХ, а за кога је Додик када је 2000. отисао у опозицију говорио да је највеци бандит и лопов у Српској и да це на дозивотну робију када он поново додје на власт. Поповиц је тада био директор царина и добро се нахапао у милионима - па је то мозда било и једини пут у зивоту када је М.Д. говорио истину. Данас Борис Слина Спасојевиц има 6 званицних радних мјеста - Директор поменуте Угоститељске сколе у Б.Л., директор и сувласник елитног бањалуцког ресторана "Монограм" у Б.Л., предсједник Скупстине опстине Лактаси, предсједник К.К. "Игокеа", предсједник Косаркаског савеза Р.С., високи функционер у Косаркаском савезу БиХ, и јос много тога... А ви се сви питате, засто сколовани млади људи одлазе и засто цури на све стране, па и кроз таван Угоститељске сколе!?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Санцхy

12.04.2019 10:32

Завршила сам Угоститељску пре 7год. исти проблеми су и тад били. По wц-у вјечите кофе за кишницу, низ прозоре вода текла као са славине. Ништа то ново није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор Досен

12.04.2019 11:40

Оцигледно је да си папак...то је писац хтио реци. Поздрави Додика кад га видис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НемојтеТако

12.04.2019 12:33

Па то Висковић није ставио у приоритет. Не мозе он све ријесити у 100 дана.Мозе у 100 година-када нас висе не буде било, а на срецу: ни њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Езекиљ

12.04.2019 15:52

С обзиром на константан доток воде хитно у Угоститељској направити малу хидроелектрану. Треба искористити обновљиве изворе енергије. Вец це се наци повољан концесионар.

ОДГОВОРИТЕ