BL: Ugostiteljska škola puna vode

Novinar Ivan Begić objavio je na društvenim mrežama sliku i video snimak iz banjalučke Ugostiteljske škole na kojem se vidi kako su hodnici puni vode.

Republika Srpska 12.04.2019 | 11:44
BL: Ugostiteljska škola puna vode
- Na hodnicima se nalaze kante i krpe koje sakupljaju vodu, a učenici hodaju sa kišobranima. To je opasno po život ako voda dođe do struje. Zašto taj objekat uopšte danas radi, hoćemo li čekati tragediju da nekoga ubije struja pa da reagujemo, pitao je Begić.

Upotrebna dozvola za Ugostiteljsku školu istekla je prije više od 40 godina, kada je objekat sagrađen kao privremeni nakon zemljotresa, te se i dan danas koristi.

- Nešto razmišljam da li napraviti još jedan kružni kod Delte ili kupiti novi automobil sa ambijentalnim svjetlima za Predsjednicu ?! Upotrebna dozvola za objekat je istekla prije 40 godina. Valjda će Gradska uprava nabaviti bar čizme i kišobrane, ali za učenike - ne za objekat, napisao je Begić na društvenim mrežama aludirajući na izjavu gradonačenika da će radno vrijeme do 22 časa biti za objekat, ne za radnike.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

re

12.04.2019 09:48

Snimak ne pokazuje lokve vode kao ni kišobrane.Šta je pisac hteo da kaže???

ODGOVORITE
Name

Gladijator

12.04.2019 12:38

To sto vidis,ne znam sta ti nije jasno,da li je normalno da skola prokisnjava,a svasta

Name

Banja luka

12.04.2019 09:49

Hahahhahahahha to Ministrice Trivic pametnice nasa to Stevandicu tj Vuče Brankovicu doces i ti na red Susnjica crveni kombi Kotor varos nece te Mile vjecno pokrivati u tuzilastvu gotovi ste

ODGOVORITE
Name

@Роки

12.04.2019 09:59

Цјела држава нам прокишњава . Тешко је то објаснити али систем је као машина која ради , ако неради онда је за отпад. Додик да је вођа Индијанаца давно би био завезан за стуб са ватром а народ би играо около.

ODGOVORITE
Name

Ko je Boris Slina Spasojevic

12.04.2019 10:19

Do rata nizerazredni ljevcanski nastavnicic geografije. Tokom rata kao okoreli dezerter skriva se uspjesno citav rat od mobilizacije. Poslije rata postaje direktor OS u Aleksandrovcu (to je ona sto je opremljena novcem grckog granta koji je trebao biti upotrebljen za izgradnju bolnice). U medjuvremenu mufte zavrsava fakultet. Da bi kasnije i magistarski i doktorski rad mu napisali asistenti Gorana Popovica - to je ona isti Popovic koji je proglasen 1993. godine uz M. Dodika i jos nekoliko Srba kao jedini pozeljan za ostanak u BiH, a za koga je Dodik kada je 2000. otisao u opoziciju govorio da je najveci bandit i lopov u Srpskoj i da ce na dozivotnu robiju kada on ponovo dodje na vlast. Popovic je tada bio direktor carina i dobro se nahapao u milionima - pa je to mozda bilo i jedini put u zivotu kada je M.D. govorio istinu. Danas Boris Slina Spasojevic ima 6 zvanicnih radnih mjesta - Direktor pomenute Ugostiteljske skole u B.L., direktor i suvlasnik elitnog banjaluckog restorana "Monogram" u B.L., predsjednik Skupstine opstine Laktasi, predsjednik K.K. "Igokea", predsjednik Kosarkaskog saveza R.S., visoki funkcioner u Kosarkaskom savezu BiH, i jos mnogo toga... A vi se svi pitate, zasto skolovani mladi ljudi odlaze i zasto curi na sve strane, pa i kroz tavan Ugostiteljske skole!?!

ODGOVORITE
Name

Sanchy

12.04.2019 10:32

Završila sam Ugostiteljsku pre 7god. isti problemi su i tad bili. Po wc-u vječite kofe za kišnicu, niz prozore voda tekla kao sa slavine. Ništa to novo nije.

ODGOVORITE
Name

Igor Dosen

12.04.2019 11:40

Ocigledno je da si papak...to je pisac htio reci. Pozdravi Dodika kad ga vidis.

ODGOVORITE
Name

NemojteTako

12.04.2019 12:33

Pa to Visković nije stavio u prioritet. Ne moze on sve rijesiti u 100 dana.Moze u 100 godina-kada nas vise ne bude bilo, a na srecu: ni njega.

ODGOVORITE
Name

Ezekilj

12.04.2019 15:52

S obzirom na konstantan dotok vode hitno u Ugostiteljskoj napraviti malu hidroelektranu. Treba iskoristiti obnovljive izvore energije. Vec ce se naci povoljan koncesionar.

ODGOVORITE