Нова ''незгода'' Јункера (ВИДЕО)

Од предсједника Европске комисије Жан-Клода Јункера се увијек може очекивати неочекивано. Згоде, али много учесталије незгоде Јункера су одавно постале саставни дио његове политичке каријере.

Србија 11.04.2019 | 21:31
Нова ''незгода'' Јункера (ВИДЕО)
Неке од њих су забавне и комичне, али неке врло непријатне, па чак и опасне. Опасно је било у Руанди гдје је 64-годишњи Јункер присуствовао прошлоседмичном обиљежавању 25. годишњици геноцида.

Након што је запалио ватру на споменику, приликом давања бакље, неспретни предсједник Европске комисије замало није запалио супругу предсједника Руанде Паула Кагамеа - Жанет, преноси "Радиосарајево.ба".

Треба се присјетити тренутка када је Јункер ходао у двије различите ципеле или када је хрватског премијера Андреја Пленковића ухватио за задњицу.

Склон је и употреби израза који нису тако чести у политици и дипломатији, па је тако мађарског премијер Виктора Орбана назвао "малим диктатором", а недавно је увриједио и британску премијерку Терезу Меј.

Оно што највише воли да ради је да се пољуби са својим колегама.



(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пијанци

12.04.2019 06:44

Није цудно сто је свијет (планета Земља) овакви!!!! Изгледа да СВИЈЕТ воде-ПИЈАНЦИ, али се намеце и питање: какосе зову они који то ПИЈАНЦИМА дозвољавају. Одговор је: ПИЈАНЦИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ комуниста

12.04.2019 08:58

Ова ,,луда" ће се отријезнити, али ови наши (сви са Балкана) и Трамп нит су били нит ће бити икад нормални.