Пропутовала је пола свијета и открила шта увијек има у коферу

Корисно је послушати њене савете војвоткиње од Сасекса.

Путовања 11.04.2019 | 13:54
Пропутовала је пола свијета и открила шта увијек има у коферу
Пре него што је ушла у британску краљевску породицу, Меган Маркл је често путовала јер је посао то од ње изискивао - што док се бавила глумом, што док је радила као активисткиња, тако да је она права особа с којом се треба посаветовати кад су путовања у питању.

Војвоткиња од Сасекса, која се прошле године удала за принца Харија и данас носи његово прво дете, у интервјуима ретко открива детаље из свог приватног живота, тако да смо о њеним искуствима сазнали у интервјуима које је давала док је била девојка, као и са њеног блога на којем је својевремено била веома активна.

Како преноси хуффпост.цом, у интервјуу за "Алур" из 2014. открила је да нигде не креће без уља чајног дрвета. "То је мој мали лек без којег не идем никуда. Није у питању никакав луксузни производ - овај производ ми је прва помоћ у случају посекотина, уједа комарца или слично", открила је Меган. "овај производ није скуп, амбалажа је тако мала да може стати у сваку торбицу", објаснила је.

Унесите додир свог дома у хотелску собу

"Цанадијан ливинг" 2015. године објавио је да Маркл никад не излази из куће пре него што на себе прсне кап омиљеног парфема, а да малу бочицу увек носи са собом како би јој мирис дома у сваком тренутку био надохват руке. Открила је и да је у питању Булгаријев "блу ИИ", који јој пружа осећај сигурности.

У свом блогу 2016. објавила је листу ствари "за понети", на којој се нашао кашмирски шал или ћебе, "чији додир је као загрљај", и где год се налазила пружа јој осећај да је код куће.

Останите организованог пртљага

Меган је својевремено на свом блогу посаветовала читаоце да одвоје време и потраже кофер или торбу која ће, како је рекла, учинити да се осетите као "светски путник". Како каже, пожељно је пртљаг остане добро организован у свакој фази путовања.

Будите здрави до повратка кући

На свом блогу својевремено је обзнанила да веома води рачуна о томе да се током путовања не прехлади или не разболи, па са собом увек има влажне марамице и мини паковање средства за дезинфекцију у спреју. Прво што уради кад уђе у кабину - пређе марамицом све са чиме ће доћи у контакт. Такође, објаснила је да не креће на пут без пробиотика, а успут уноси и доста течности, како би спречила дехидратацију.

Како би и њена гардероба сачувала свежину, између комада одеће упакује освеживаче које не вади до повратка кући.

Трик којим се побеђује "џет лег"

Меган је својевремено отрила трик који је с њом поделила дизајнерка Миша Нону, а који се састоји у томе да, како бисте се изборили са појавом познатом као "џет лег", најбоље је да испратите ритам обедовања локалног становништва у месту на које сте слетели.
Меган такође саветује да се држите "локалаца" куд год да вас пут поведе и да научите нешто о њиховој кухињи, уметности или плесу.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар