Међу повријеђеним двоје дјеце

- Седам лица, од којих двоје дјеце, повријеђено је у саобраћајној незгоди у којој су учествовала четири возила у мјесту Потпећ у општини Сребреник, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Босна и Херцеговина 11.04.2019 | 10:45
Међу повријеђеним двоје дјеце
У овој саобраћајној незгоди учествовали су аутомобили "пасат" којим је управљала жена чији су иницијали С.Ћ. /40/ из Сребреника, "голф" који је возио М.М. /31/ из Чешке, "дачија" коју је возила А.Х. /30/ из Лукавца и "нисан" којим је управљао И.Н. /32/ из Сребреника.

Повријеђени су возачи "пасата", "голфа" и "дачије", те сапутници у "дачији" А.Х. /34/ из Тузле и "голфу" тридесетчетворогодишња М.М. из Живиница са двоје дјеце од три и шест година.

Након пружене медицинске помоћи у Универзитетском клиничком центру Тузла повријеђена лица отпуштена су на кућно лијечење.

Полиција је извршила увиђај ове саобраћајне незгоде која се догодила јуче око 16.35 часова. 

(Срна)
.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бивса Потпецанка

11.04.2019 09:09

СТА СЕ ТО ДЕСАВА НА ТОЈ ДИОНИЦИ КАКО НАС ПРОТЈЕРАСТЕ..И ТО БАС ОД ЗЕЉЕЗНИЦКЕ СТАНИЦЕ ПА СВЕ ДО ОРЛОВИХ СТИЈЕНА....НЕКАКО БАС НА ТОЈ ДИОНИЦИ СА КОЈЕ СМО ЗАУВЈЕК ПРОТЈЕРАНИ И УБИЈАНИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wроцлаw

11.04.2019 12:03

лоши путеви као и у цијелој БиХ, што се нисте вратили а не продавали пошто-зашто куће и имања онима који не припадају ту?