Među povrijeđenim dvoje djece

- Sedam lica, od kojih dvoje djece, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala četiri vozila u mjestu Potpeć u opštini Srebrenik, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Bosna i Hercegovina 11.04.2019 | 10:45
Među povrijeđenim dvoje djece
U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobili "pasat" kojim je upravljala žena čiji su inicijali S.Ć. /40/ iz Srebrenika, "golf" koji je vozio M.M. /31/ iz Češke, "dačija" koju je vozila A.H. /30/ iz Lukavca i "nisan" kojim je upravljao I.N. /32/ iz Srebrenika.

Povrijeđeni su vozači "pasata", "golfa" i "dačije", te saputnici u "dačiji" A.H. /34/ iz Tuzle i "golfu" tridesetčetvorogodišnja M.M. iz Živinica sa dvoje djece od tri i šest godina.

Nakon pružene medicinske pomoći u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla povrijeđena lica otpuštena su na kućno liječenje.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila juče oko 16.35 časova. 

(Srna)
.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bivsa Potpecanka

11.04.2019 09:09

STA SE TO DESAVA NA TOJ DIONICI KAKO NAS PROTJERASTE..I TO BAS OD ZELJEZNICKE STANICE PA SVE DO ORLOVIH STIJENA....NEKAKO BAS NA TOJ DIONICI SA KOJE SMO ZAUVJEK PROTJERANI I UBIJANI...

ODGOVORITE
Name

Wroclaw

11.04.2019 12:03

loši putevi kao i u cijeloj BiH, što se niste vratili a ne prodavali pošto-zašto kuće i imanja onima koji ne pripadaju tu?