Објављен конкурс за најљепши посао у Србији

Конкурс за најлепши посао у Србији отворен је на сајту "Сербиан Адвентурес" и траје до 23. априла у поноћ. Победник на овом конкурсу добиће прилику да три месеца путује по Србији, имаће месечну плату од 1. 000 евра и плаћене трошкове, а његова једина обавеза биће да о путовањима извештава путем друштвених мрежа.

Путовања 09.04.2019 | 09:30
Објављен конкурс за најљепши посао у Србији
Овај јединствени конкурс омогућиће изабраном кандидату да обиђе више од 200 туристичких дестинација, да ужива у погледу са најлепших видиковаца у Србији, посети најзначајније историјске локалитете, плови рекама, опроба се у адреналинским активностима, бања у најпознатијим бањама, ужива у најбољим гастрономским специјалитетима, учествује у неким од најпознатијих манифестација у Србији, упозна се са различитим обичајима, традицијом и културом бројних народа који живе у нашој земљи.

 „Најлепши посао у Србији траје од 25. маја до 25. августа“, кажу у "Сербиан Адвентурес".

„Покренули смо ову акцију са жељом да промовишемо туристичку понуду Србије, конкурсом какав до сада није објављен код нас. Уверени смо да Србија има шта да понуди домаћим и страним туристима и да та прилика није довољно искоришћена“, наводе са сајта и додају да је то њихов допринос представљању природних, културних и историјских лепота.

Пуну подршку дали су нам, истичу у "Сербиан Адвентурес", многобројни организатори тура по различитим крајевима наше земље чије се туре могу онлајн резервисати преко нашег сајта.

За пријаву на конкурс за најлепши посао у Србији важно је да је особа грађанин Србије, који воли путовање и дружење и уме да атрактивно и занимљиво извештава на свим друштвеним мрежама.

Пријава на конкурс могућа је искључиво онлајн, на сајту Сербиан Адвентурес.цом.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар