Objavljen konkurs za najljepši posao u Srbiji

Konkurs za najlepši posao u Srbiji otvoren je na sajtu "Serbian Adventures" i traje do 23. aprila u ponoć. Pobednik na ovom konkursu dobiće priliku da tri meseca putuje po Srbiji, imaće mesečnu platu od 1. 000 evra i plaćene troškove, a njegova jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Putovanja 09.04.2019 | 09:30
Objavljen konkurs za najljepši posao u Srbiji
Ovaj jedinstveni konkurs omogućiće izabranom kandidatu da obiđe više od 200 turističkih destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji.

 „Najlepši posao u Srbiji traje od 25. maja do 25. avgusta“, kažu u "Serbian Adventures".

„Pokrenuli smo ovu akciju sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, konkursom kakav do sada nije objavljen kod nas. Uvereni smo da Srbija ima šta da ponudi domaćim i stranim turistima i da ta prilika nije dovoljno iskorišćena“, navode sa sajta i dodaju da je to njihov doprinos predstavljanju prirodnih, kulturnih i istorijskih lepota.

Punu podršku dali su nam, ističu u "Serbian Adventures", mnogobrojni organizatori tura po različitim krajevima naše zemlje čije se ture mogu onlajn rezervisati preko našeg sajta.

Za prijavu na konkurs za najlepši posao u Srbiji važno je da je osoba građanin Srbije, koji voli putovanje i druženje i ume da atraktivno i zanimljivo izveštava na svim društvenim mrežama.

Prijava na konkurs moguća je isključivo onlajn, na sajtu Serbian Adventures.com.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar