СРАМОТА: Ево шта је све украдено Нађи Хигл!

Неколико стотина медаља и седишта у којима се деца безбедно возе аутомобилом нестала су из дома трофејне пливачице. И то није све!

Остали спортови 08.04.2019 | 19:30
СРАМОТА: Ево шта је све украдено Нађи Хигл!
Нађа Хигл објавила је на друштвеним мрежама да је опљачкана, а из њене куће однете су драгоцене медаље.

"Олакшана за два бицикла, два дечија седишта и преко 300 медаља. Хвала драги лопови," написала је Нађа.

Она је за "Курир" кратко рекла само да мисли да су њена одличја "већ истопљена" и да не би даље коментарисала случај.

Нађу спортска јавност памти као светску првакињу у трци на 200 метара прсно. Последњих неколико година, Нађа се више не бави активно спортом, већ породицом јер је постала мама двојице дечака. Пре две године, са јавношћу је храбро поделила и чињеницу да болује од болести која јој је потпуно променила живот.

Овако је Нађа за МОНДО коментарисала спорт и породицу.

"Не пливам уопште. Не стижем, јер имам много обавеза око деце, они су ми приоритет. Лагала бих када бих рекла да ми пливање не недостаје, не недостају ми они психо тренинзи, али ми недостаје да пливам за своју душу", рекла је Нађа.

Она је признала и да не би желела да јој се синови баве пливањем које је њој донело толико успеха и радости, али да не значи да ће их спутавати у том спорту, ако се определе за њега.

"Приоритет ми је да буду здрави, да се баве неким спортом, не гајим амбиције да ће бити професионални спорти, то је њихов избор, нити бих волела да се баве пливањем, јер знам кроз шта сам ја све пролазила, шта сада пролазе и шта ће пролазити будуће генерације, јер у нашој земљи стварно не постоје услови за активно бављење тим спортом, има премало базена и оно што вреди препуно је и деца немају шансу да се искажу у најбољем светлу. Међутим ако они кажу да хоће да буду пливачи, ја ћу им бити ветар у леђа", истакла је бивша светска првакиња Нађа Хигл.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

wинер

08.04.2019 18:19

Срамота

ОДГОВОРИТЕ