SRAMOTA: Evo šta je sve ukradeno Nađi Higl!

Nekoliko stotina medalja i sedišta u kojima se deca bezbedno voze automobilom nestala su iz doma trofejne plivačice. I to nije sve!

Ostali sportovi 08.04.2019 | 19:30
SRAMOTA: Evo šta je sve ukradeno Nađi Higl!
Nađa Higl objavila je na društvenim mrežama da je opljačkana, a iz njene kuće odnete su dragocene medalje.

"Olakšana za dva bicikla, dva dečija sedišta i preko 300 medalja. Hvala dragi lopovi," napisala je Nađa.

Ona je za "Kurir" kratko rekla samo da misli da su njena odličja "već istopljena" i da ne bi dalje komentarisala slučaj.

Nađu sportska javnost pamti kao svetsku prvakinju u trci na 200 metara prsno. Poslednjih nekoliko godina, Nađa se više ne bavi aktivno sportom, već porodicom jer je postala mama dvojice dečaka. Pre dve godine, sa javnošću je hrabro podelila i činjenicu da boluje od bolesti koja joj je potpuno promenila život.

Ovako je Nađa za MONDO komentarisala sport i porodicu.

"Ne plivam uopšte. Ne stižem, jer imam mnogo obaveza oko dece, oni su mi prioritet. Lagala bih kada bih rekla da mi plivanje ne nedostaje, ne nedostaju mi oni psiho treninzi, ali mi nedostaje da plivam za svoju dušu", rekla je Nađa.

Ona je priznala i da ne bi želela da joj se sinovi bave plivanjem koje je njoj donelo toliko uspeha i radosti, ali da ne znači da će ih sputavati u tom sportu, ako se opredele za njega.

"Prioritet mi je da budu zdravi, da se bave nekim sportom, ne gajim ambicije da će biti profesionalni sporti, to je njihov izbor, niti bih volela da se bave plivanjem, jer znam kroz šta sam ja sve prolazila, šta sada prolaze i šta će prolaziti buduće generacije, jer u našoj zemlji stvarno ne postoje uslovi za aktivno bavljenje tim sportom, ima premalo bazena i ono što vredi prepuno je i deca nemaju šansu da se iskažu u najboljem svetlu. Međutim ako oni kažu da hoće da budu plivači, ja ću im biti vetar u leđa", istakla je bivša svetska prvakinja Nađa Higl.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

winer

08.04.2019 18:19

Sramota

ODGOVORITE