Партизан о сукобу играча: Није ријалити звијезда!

"Ако све то не познајете, не журите са разапињањем једног честитог момка и врхунског спортисте на крст срама, као да је звезда ријалитија, хулиган или криминалац", стоји у саопштењу Партизана.

Остали спортови 05.04.2019 | 18:30
Партизан о сукобу играча: Није ријалити звијезда!
Сукоб двојице рукометаша Партизана је од јутрос тема свих медија у Србији.

Током утакмице у Новом Пазару, коју су црно-бели добили резултатом 32:27, догодио се сукоб Миломира Радовановића и Дарка Стевановића, након чега је и читава клупа морала да се умеша како би смирила ситуацију.

Капитен "ваљка" је искључен, добио је и дисцилиплински (плави) картон, а Партизан се поводом овог инцидента обратио јавности и позвао да се Радовановић "не разапиње".

Саопштење преносимо у целости.

"Оно што је Миломир урадио на утакмици у Новом Пазару је изузетно непромишљено, ружно, неодбрањиво и неопростиво. Осим ако стварно познајете Миломира. Доброћудног дива, студента КПА, спортисту и дете за пример. Капитена у правом смислу речи

И ако сте некада уживо гледали рукомет. Прави мушки, агресивни, сурови и понекада брутални спорт. Спорт у коме су кошкања и гуркања, када пулс и адреналин додирну небо, саставни део игре и утакмице као догађаја. Кошкања са судијама, публиком, противником, а неретко и са најбољим другом из свлачионице.

Ако све то не познајете, не журите са разапињањем једног честитог момка и врхунског спортисте на крст срама, као да је звезда ријалитија, хулиган или криминалац. Од стране клуба и органа Савеза, за своју неспортску реакцију, биће свакако драконски кажњен".

"Ко никада није погрешио – нека баци први камен", стоји на крају саопштења Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар