Partizan o sukobu igrača: Nije rijaliti zvijezda!

"Ako sve to ne poznajete, ne žurite sa razapinjanjem jednog čestitog momka i vrhunskog sportiste na krst srama, kao da je zvezda rijalitija, huligan ili kriminalac", stoji u saopštenju Partizana.

Ostali sportovi 05.04.2019 | 18:30
Partizan o sukobu igrača: Nije rijaliti zvijezda!
Sukob dvojice rukometaša Partizana je od jutros tema svih medija u Srbiji.

Tokom utakmice u Novom Pazaru, koju su crno-beli dobili rezultatom 32:27, dogodio se sukob Milomira Radovanovića i Darka Stevanovića, nakon čega je i čitava klupa morala da se umeša kako bi smirila situaciju.

Kapiten "valjka" je isključen, dobio je i disciliplinski (plavi) karton, a Partizan se povodom ovog incidenta obratio javnosti i pozvao da se Radovanović "ne razapinje".

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Ono što je Milomir uradio na utakmici u Novom Pazaru je izuzetno nepromišljeno, ružno, neodbranjivo i neoprostivo. Osim ako stvarno poznajete Milomira. Dobroćudnog diva, studenta KPA, sportistu i dete za primer. Kapitena u pravom smislu reči

I ako ste nekada uživo gledali rukomet. Pravi muški, agresivni, surovi i ponekada brutalni sport. Sport u kome su koškanja i gurkanja, kada puls i adrenalin dodirnu nebo, sastavni deo igre i utakmice kao događaja. Koškanja sa sudijama, publikom, protivnikom, a neretko i sa najboljim drugom iz svlačionice.

Ako sve to ne poznajete, ne žurite sa razapinjanjem jednog čestitog momka i vrhunskog sportiste na krst srama, kao da je zvezda rijalitija, huligan ili kriminalac. Od strane kluba i organa Saveza, za svoju nesportsku reakciju, biće svakako drakonski kažnjen".

"Ko nikada nije pogrešio – neka baci prvi kamen", stoji na kraju saopštenja Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar