Очекујте још више минута за Сашу Илића!

Саво Милошевић објаснио због чега је поново почео да користи ветерана.

Фудбал 05.04.2019 | 11:45
Очекујте још више минута за Сашу Илића!
Дјеловало је да ће у марту у фотељу, а ево га на терену!

Саша Илић (41) није желио да прије краја сезоне преузима нову функцију у Партизану, питање је да ли ће и послије тога, а доласком четири године старијег Сава Милошевића на мјеста тренера - поново је добио шансу да покаже шта зна са лоптом.

"Бата" Мирковић га није користио ниједном у Суперлиги ове сезоне, међутим Саво Милошевић већ га је два пута слао на терен како би пробудио своју екипу.

"Под Багдалом" у Крушевцу није успио, за десетак минута на терену, али је и те како био важан у преокрету против Чукаричког (3:2) ове среде, иако није директно учествовао у головима Зорана Тошића.

За разлику од свог претходника, Милошевић се одлучио да за почетак користи искусније играче, који су помало били скрајнути претходних неколико мјесеци...

"Стално се сви питамо како издржава!", рекао је Милошевић послије меча.

"Начин на који Илић утиче на екипу и саму игру је невјероватан. Ми ћемо га користити до краја сезоне, чак и више од овога, пошто је репер у ономе што ми хоћемо да играмо, важан је за саму организацију игре".

Саво Милошевић је истакао и да ће ветерана више користити у Хумској, него на гостовањима.

"Он је репер како се игра у дубину и тражи пас између линија, момци могу да науче још више од њега", закључио је тренер Партизана.

Илић је ове сезоне у дресу Партизана одиграо мање од 200 минута, "одлагао" је пензионисање у више наврата, ко зна...

За сада остаје да је у комбинацији за тим у још најмање десет утакмица Партизана!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар