Očekujte još više minuta za Sašu Ilića!

Savo Milošević objasnio zbog čega je ponovo počeo da koristi veterana.

Fudbal 05.04.2019 | 11:45
Očekujte još više minuta za Sašu Ilića!
Djelovalo je da će u martu u fotelju, a evo ga na terenu!

Saša Ilić (41) nije želio da prije kraja sezone preuzima novu funkciju u Partizanu, pitanje je da li će i poslije toga, a dolaskom četiri godine starijeg Sava Miloševića na mjesta trenera - ponovo je dobio šansu da pokaže šta zna sa loptom.

"Bata" Mirković ga nije koristio nijednom u Superligi ove sezone, međutim Savo Milošević već ga je dva puta slao na teren kako bi probudio svoju ekipu.

"Pod Bagdalom" u Kruševcu nije uspio, za desetak minuta na terenu, ali je i te kako bio važan u preokretu protiv Čukaričkog (3:2) ove srede, iako nije direktno učestvovao u golovima Zorana Tošića.

Za razliku od svog prethodnika, Milošević se odlučio da za početak koristi iskusnije igrače, koji su pomalo bili skrajnuti prethodnih nekoliko mjeseci...

"Stalno se svi pitamo kako izdržava!", rekao je Milošević poslije meča.

"Način na koji Ilić utiče na ekipu i samu igru je nevjerovatan. Mi ćemo ga koristiti do kraja sezone, čak i više od ovoga, pošto je reper u onome što mi hoćemo da igramo, važan je za samu organizaciju igre".

Savo Milošević je istakao i da će veterana više koristiti u Humskoj, nego na gostovanjima.

"On je reper kako se igra u dubinu i traži pas između linija, momci mogu da nauče još više od njega", zaključio je trener Partizana.

Ilić je ove sezone u dresu Partizana odigrao manje od 200 minuta, "odlagao" je penzionisanje u više navrata, ko zna...

Za sada ostaje da je u kombinaciji za tim u još najmanje deset utakmica Partizana!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar