Поруке на Велодрому: Бјежите док још има времена!

Припремите се да патите! Довитљиви су у Марсељу. . .

Фудбал 07.04.2019 | 10:00
Поруке на Велодрому: Бјежите док још има времена!
При излазу на траву култног стадиона Ливерпула стоји чувена табла „Тхис ис Анфиелд“, у Сент Етјену на пример док улазите на „Жофри Гишар“ пише „Добро дошли у казан“, а с намером да заплаше противника и покажу му у какву су институцију стигли решили су и челници Марсеља да украсе паролама зидине Велодрома, у пролазу од свлачионица до терена.

Тако је здање деветоструког првака Француске освануло у новом руху. Примера ради, у тунелу се могу прочитати следеће пароле: „Добро дошли код лудака“ или „Ви који улазите овде - оставите сваку наду“, што је цитат из Дантеове „Божанствене комедије“. Можда ће неком да се вежу ноге после поруке „Припремите се да патите“, „Бежите док још има времена“ или „Добродошли у џунглу“.

Има и слогана којима је циљ подизање морала сопственој екипи, те су јасно уочљиви они на којима пише „Ми смо једини Олимпик који се рачуна“, као подсећање да онај други, из Лиона, није важан, све до оног „Никог се не бојимо“.

Лепо изгледа, али нисмо сигурни колико је ефектно, јер је „деби“ ових графита минулог викенда против Анжеа прошао неславно, пошто су гости, иако су губили 0:2 после 16 минута до краја успели да извуку реми.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар