Велики је Касиљас...

Легендарни шпански голман Икер Касиљас честитао је Лионелу Месију пошто је изједначио његов рекорд.  Касиљас честитао Месију: Рекорди служе да се обарају! Легендарни шпански голман Икер Касиљас честитао је фудбалеру Барселоне Лионелу Месију, који је изједначио његов рекорд од 334 победе у Примери.

Фудбал 03.04.2019 | 21:05
Велики је Касиљас...
Најбољи играч Барселоне Лионел Меси са два гола у тријумфу у суботњем каталонском дербију са Еспањолом (2:0) изједначио је рекорд по броју победа у Примери који је држао бивши голман Реала Икер Касиљас.

Шпански чувар мреже као и Меси има 334 победе у шпанском првенству.

Касиљас је честитао Месију на оствареном успеху, иако је признао да  га је мало заболело што је играч Барселоне сустигао његов рекорд.

"За сваког играча је веома тешко да дође до ове бројке и да надамши лични скор. Меси је добио признање које је у потпуности заслужио. Наравно да бих волео да је мој рекорд стигао неки играч Реала, али... Рекорди и постоје да би били надмашени", рекао је Касиљас за "Марку".

Касиљас, који има 37 година, 2016. прешао је у Порто у којем ће и остати до лета 2021, када је најавио да ће завршити каријеру.

Аргентински нападач је са два гола и победом у суботњем каталонском дербију са Еспањолом (2:0) изједначио рекорд по броју победа који је држао бивши голман Реала, а садашњи Порта.

"За сваког играча је веома тешко да додје до ове бројке и да надамши лични скор. Меси је добио признање које је у потпуности заслужио. Наравно да бих волео да је мој рекорд стигао неки играч Реала, јер рекорди и постоје да би били надмашени", рекао је Касиљас за шпанску Марку.

Касиљас, који има 37 година, 2016. прешао је у Порто у којем ће и остати до своје 40. године када је најавио да завршава каријеру.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар