Veliki je Kasiljas...

Legendarni španski golman Iker Kasiljas čestitao je Lionelu Mesiju pošto je izjednačio njegov rekord.  Kasiljas čestitao Mesiju: Rekordi služe da se obaraju! Legendarni španski golman Iker Kasiljas čestitao je fudbaleru Barselone Lionelu Mesiju, koji je izjednačio njegov rekord od 334 pobede u Primeri.

Fudbal 03.04.2019 | 21:05
Veliki je Kasiljas...
Najbolji igrač Barselone Lionel Mesi sa dva gola u trijumfu u subotnjem katalonskom derbiju sa Espanjolom (2:0) izjednačio je rekord po broju pobeda u Primeri koji je držao bivši golman Reala Iker Kasiljas.

Španski čuvar mreže kao i Mesi ima 334 pobede u španskom prvenstvu.

Kasiljas je čestitao Mesiju na ostvarenom uspehu, iako je priznao da  ga je malo zabolelo što je igrač Barselone sustigao njegov rekord.

"Za svakog igrača je veoma teško da dođe do ove brojke i da nadamši lični skor. Mesi je dobio priznanje koje je u potpunosti zaslužio. Naravno da bih voleo da je moj rekord stigao neki igrač Reala, ali... Rekordi i postoje da bi bili nadmašeni", rekao je Kasiljas za "Marku".

Kasiljas, koji ima 37 godina, 2016. prešao je u Porto u kojem će i ostati do leta 2021, kada je najavio da će završiti karijeru.

Argentinski napadač je sa dva gola i pobedom u subotnjem katalonskom derbiju sa Espanjolom (2:0) izjednačio rekord po broju pobeda koji je držao bivši golman Reala, a sadašnji Porta.

"Za svakog igrača je veoma teško da dodje do ove brojke i da nadamši lični skor. Mesi je dobio priznanje koje je u potpunosti zaslužio. Naravno da bih voleo da je moj rekord stigao neki igrač Reala, jer rekordi i postoje da bi bili nadmašeni", rekao je Kasiljas za špansku Marku.

Kasiljas, koji ima 37 godina, 2016. prešao je u Porto u kojem će i ostati do svoje 40. godine kada je najavio da završava karijeru.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar