Подршка Партизану из Шпаније: Вамос!

Четворица Шпанаца допутовали у Београд да бодре црно-беле у другој утакмици полуфинала АБА лиге против Црвене звезде у суботу.

Кошарка 30.03.2019 | 11:30
Подршка Партизану из Шпаније: Вамос!
Рожер, Карлос, Ћави и Еду су момци из Барселоне. Воле кошарку. Ништа необично...

Али, јесте необично то што су велики навијачи београдског Партизана и допутовали су у Београд само да би га уживо бодрили!

"Највећа вредност Партизана је страст", рекао је Еду Аребола за сајт КК Партизан, објашњавајући зашто навијају за Партизан.

"Љубав према кошарци која је овде као религија. То смо осетили гледајући утакмице искључиво на ТВ-у. Били смо задивљени атмосфером на Партизановим утакмицама, а посебно везом играча и навијача. Постали смо Гробари због навијача", додаје Еду.

Када су контактирали маркетинг Партизана како би купили карте, Предраг Вујовић, члан управе Клуба, позвао их је да дођу у Београд и буду гости клуба.

"Ово је остварење наших највећих снова - Пионир, Партизан, и сада Партизанова кућа. Рај на земљи.  Овакав људски однос никада не бисмо доживели у Барселони или у било ком клубу на свету", кажу Шпанци.

Спортски директор Никола Лончар подсетио се шпанског језика и гостима представио стање у екипи и црно-белу енергију, што их је додатно уверило да је Партизан једна велика породица.

"Сада смо постали и део црно-беле породице", рекао је на крају посете Еду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар