Podrška Partizanu iz Španije: Vamos!

Četvorica Španaca doputovali u Beograd da bodre crno-bele u drugoj utakmici polufinala ABA lige protiv Crvene zvezde u subotu.

Košarka 30.03.2019 | 11:30
Podrška Partizanu iz Španije: Vamos!
Rožer, Karlos, Ćavi i Edu su momci iz Barselone. Vole košarku. Ništa neobično...

Ali, jeste neobično to što su veliki navijači beogradskog Partizana i doputovali su u Beograd samo da bi ga uživo bodrili!

"Najveća vrednost Partizana je strast", rekao je Edu Arebola za sajt KK Partizan, objašnjavajući zašto navijaju za Partizan.

"Ljubav prema košarci koja je ovde kao religija. To smo osetili gledajući utakmice isključivo na TV-u. Bili smo zadivljeni atmosferom na Partizanovim utakmicama, a posebno vezom igrača i navijača. Postali smo Grobari zbog navijača", dodaje Edu.

Kada su kontaktirali marketing Partizana kako bi kupili karte, Predrag Vujović, član uprave Kluba, pozvao ih je da dođu u Beograd i budu gosti kluba.

"Ovo je ostvarenje naših najvećih snova - Pionir, Partizan, i sada Partizanova kuća. Raj na zemlji.  Ovakav ljudski odnos nikada ne bismo doživeli u Barseloni ili u bilo kom klubu na svetu", kažu Španci.

Sportski direktor Nikola Lončar podsetio se španskog jezika i gostima predstavio stanje u ekipi i crno-belu energiju, što ih je dodatno uverilo da je Partizan jedna velika porodica.

"Sada smo postali i deo crno-bele porodice", rekao je na kraju posete Edu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar