Усвојен извјештај о раду начелника

У Угљевику је одржана 23. редовна сједница Скупштине општине. На дневном реду се дискутовало о 23 тачке, од којих је једна била и извјештај о раду начелника ове општине.

Република Српска 29.03.2019 | 15:36
Усвојен извјештај о раду начелника
Скоро једногласно усвајање свих тачака дневног реда 23. редовног скупштинског засједања у Угљевику указује на предан рад и на залагање свих усмјерен ка једном циљу, а то је бољи живот грађана ове општине, рекао је начелник општине Угљевик Василије Перић.

На сједници је усвојен и Извјештај о раду начелника општине за 2018.годину.

Као допуна дневном реду уврштен је и предлог о брендирању Угљевика, које начелник ове општине сматра добрим начином промоције ове општине.

На скупштинском засиједању између осталог усвојени су и извјештаји о о раду ЈУ Центар за културу “Филип Вишњић”, о раду Агенције за развој малих и средњих предузећа, Центра за социјални рад, о раду Скупштине, општинских инспектора и комуналне полиције.



(БН ТВ)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Перо

29.03.2019 16:14

Свака цаст Нацелнице Перицу, само напријед! На велику залост Илије Таминдзије, СО Берковици је на данасњој 17-ој редовној сједници усвојила будзет за 2019.годину.Таминдзија упорно настоји да сруси скупстинску вецину, а то му не полази за руком. Нацелник Ненад Абрамовиц и даље има стабилну скупстинску вецину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан лазиц

30.03.2019 13:26

Имамо пара брате тросимо и узивамо гласаце сви једногласно док имамо пара даим дамо купимо одборнике народ је марва свакако битноје да ми имамо нова аута и висе станова сутра кад стане електрана ми имамо зивит да продајемо некретнине по другим дрзавама и самосе смијемо док је папака

ОДГОВОРИТЕ