Usvojen izvještaj o radu načelnika

U Ugljeviku je održana 23. redovna sjednica Skupštine opštine. Na dnevnom redu se diskutovalo o 23 tačke, od kojih je jedna bila i izvještaj o radu načelnika ove opštine.

Republika Srpska 29.03.2019 | 15:36
Usvojen izvještaj o radu načelnika
Skoro jednoglasno usvajanje svih tačaka dnevnog reda 23. redovnog skupštinskog zasjedanja u Ugljeviku ukazuje na predan rad i na zalaganje svih usmjeren ka jednom cilju, a to je bolji život građana ove opštine, rekao je načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić.

Na sjednici je usvojen i Izvještaj o radu načelnika opštine za 2018.godinu.

Kao dopuna dnevnom redu uvršten je i predlog o brendiranju Ugljevika, koje načelnik ove opštine smatra dobrim načinom promocije ove opštine.

Na skupštinskom zasijedanju između ostalog usvojeni su i izvještaji o o radu JU Centar za kulturu “Filip Višnjić”, o radu Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, Centra za socijalni rad, o radu Skupštine, opštinskih inspektora i komunalne policije.(BN TV)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pero

29.03.2019 17:14

Svaka cast Nacelnice Pericu, samo naprijed! Na veliku zalost Ilije Tamindzije, SO Berkovici je na danasnjoj 17-oj redovnoj sjednici usvojila budzet za 2019.godinu.Tamindzija uporno nastoji da srusi skupstinsku vecinu, a to mu ne polazi za rukom. Nacelnik Nenad Abramovic i dalje ima stabilnu skupstinsku vecinu.

ODGOVORITE
Name

Goran lazic

30.03.2019 14:26

Imamo para brate trosimo i uzivamo glasace svi jednoglasno dok imamo para daim damo kupimo odbornike narod je marva svakako bitnoje da mi imamo nova auta i vise stanova sutra kad stane elektrana mi imamo zivit da prodajemo nekretnine po drugim drzavama i samose smijemo dok je papaka

ODGOVORITE