Изађеш на загревање, а на стадиону нема никог...

И како да се мотивишеш? Хрватски голман незадовољан атмосфером у Монаку!

Фудбал 31.03.2019 | 08:00
Изађеш на загревање, а на стадиону нема никог...
Голман Монака и репрезентације Хрватске Данијел Субашић био је један од фудбалера који су обележили минули Мундијал у Русији. Маестралне одбране утицале су на то да Коцкасти дођу до самог финала с Французима које су изгубили, али све после тог сребра у његовој каријери је за заборав.

Искусни 34-годишњи Задранин се повредио летос и дуго одсуствовао са терена, а тек крајем јануара се вратио на гол Кнежева и помогао им да серијом успеха побегну из опасне зоне. Ипак, не крије да му се више не свиђа живот у Монаку посебно атмосфера на самом стадиону Луј ИИ.

"Изађем на загревање, а на стадиону нема никог. Како да останеш ментално јак после тога? Често причам сам са собом, бодрим самог себе како бих се мотивисао, али је тешко. Стварно је тешко", признао је Субашић у разговору за БеИН Спорт.  

И заиста, Монако спада међу клубове са најгором атмсофером у Француској. Неретко су трибине овог стадиона потпуно празне иако на терену наступају неке од великих звезда европског фудбала, а и сам клуб је имао доста успеха у протекле две деценије. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар